Verguisde Dembélé komt met krachtig statement : “Altijd alles gegeven”

Foto: Verguisde Dembélé komt met krachtig statement : “Altijd alles gegeven”

FC Barcelona is bezig met enkele transferdossiers. Een van de moeilijkste daarvan is ongetwijfeld dat van Ousmane Dembélé. De Fransman weigert voorlopig bij te tekenen in Catalonië en stelt naar verluidt astronomisch hoge eisen. 

De club en de speler leken in het verleden nochtans op weg naar een akkoord, maar de Dembélé veranderde plots van mening en vroeg veel meer geld dan voorheen. Barça zou zijn spelletjes nu beu zijn. De winger werd volgens TV3 niet opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen Athletic de Bilbao. Andere bronnen melden zelfs dat de club de speler met zonder medelijden op transferlijst zou gezet hebben. Barça zou zijn gedrag namelijk kotsbeu zijn. 

Statement

Dembélé komt nu op Instagram met zijn versie van de gebeurtenissen.”Ik ben 24 jaar en ook ik heb imperfecties. Ik probeer altijd zo goed mogelijk te presteren, want dit is mijn passie. Ik besef hoeveel geluk ik heb dat ik de mooiste job ter wereld kan uitoefenen. Mijn boodschap is transparant: niemand mag de indruk geven dat ik niet betrokken ben bij het sportieve project. Niemand mag voor mij spreken of voor mijn vertegenwoordigers, in wie ik het volste vertrouwen heb”, lezen we. 

En hij gaat door: “Ik lig nog onder contract en sta volledig ter beschikking van mijn club en coach. Ik heb altijd alles gegeven voor mijn ploegmaats en dat zal niet veranderen. Ik ben geen valsspeler en ik ga ook niet in op chantage. Er zijn onderhandelingen en die laat ik over aan mijn makelaar. Mijn terrein is het veld”, klinkt het.

Toch een goal van Dembélé tegen Alaves? 2.5x je geld!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Believe (@o.dembele7)

Goed statement?

  • Zeker, niks mee mee
  • Mwah…
54+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie