‘Hakim Ziyech onderdeel van package deal’

Foto: ‘Hakim Ziyech onderdeel van package deal’

Oefenmeester Thomas Tuchel zei een paar dagen geleden nog dat er helemaal niets speelde rond het persoontje van Hakim Ziyech, maar de berichtgeving van (de Amerikaanse tak van) ESPN staat daar haaks op. FC Barcelona zou hem willen hebben.

De Catalanen hebben door hun schuld van meer dan één miljard euro weinig tot geen geld om uit te geven en zijn daarom op zoek naar goedkope aanwinsten. De Primera División-grootmacht zou nu uitgekomen zijn bij de voormalige Ajax-sterspeler én diens ploeggenoot Timo Werner. Beide voetballers hebben absoluut geen vaste basisplaats op Stamford Bridge.

Barça zou in een package deal met Ziyech en Werner een goedkoper alternatief zien voor Manchester City-buitenspeler Raheem Sterling. ‘Een goedkoper alternatief’ is wel relatief, want technisch directeur Mateu Alemany zei bij de presentatie van de nieuwe Barcelona-trainer Xavi Hernández nog: “De realiteit van vandaag is dat we onze nieuwe trainer Xavi en zijn staf hebben kunnen inschrijven bij de Spaanse bond, maar we hebben nu in ons salarisbudget niets over, het is op.” Mogelijk kan een huurdeal uitkomst bieden?

“Verzinsels van de media”

Tuchel liet afgelopen zaterdag weten: “Op het moment denken we helemaal niet aan een mogelijk vertrek van Hakim in de winter. Ik heb daar met niemand over gesproken, dus dat zijn verzinsels van de media. Hij heeft zich in ieder geval niet bij mij gemeld, dus hij is gewoon een belangrijke speler in de selectie. Hakim is een erg getalenteerde en ambitieuze speler en we verwachten het beste van hem. Maar er is veel concurrentie. Ik kan niet iedereen altijd negentig minuten laten spelen, dat is gewoon onmogelijk.”

Wint Barça de Copa del Rey met Ziyech? De odd is 4.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Hoop jij dat dit doorgaat?

  • Ik wel
  • Ik niet
495+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie