‘Myron Boadu hard op weg naar de vergetelheid’

Foto: ‘Myron Boadu hard op weg naar de vergetelheid’

Myron Boadu maakte in de voorbije zomer een toptransfer ter waarde van 17 miljoen euro naar AS Monaco, maar bij de Ligue 1-topclub maakt hij een ‘verloren’ indruk. Valentijn Driessen ziet het helemaal misgaan met de jonge spits.

Scoort Boadu zondag tegen Stade Reims? Maak van €100 €225! 

Naar aanleiding van het Europa League-duel van de Monegasken met PSV schrijft de journalist in zijn column in De Telegraaf: “Treurig om te zien was ook hoe Myron Boadu in het prinsendom met de ziel onder zijn arm rondliep. Te pas en te onpas roept de van AZ overgekomen spits van AS Monaco dat hij op zijn plaats is en deze stap op het juiste moment kwam. Tegen PSV mocht hij tweemaal in de basis starten, maar verder zit hij voornamelijk op de bank en moet hij het doen met invalbeurten. In Eindhoven verraste hij met zijn eerste doelpunt in dienst van de Monegasken.”

“De voormalig international haalde in de return het einde niet na twee dramatische acties even na rust”, vervolgt Driessen zijn verhaal. “Tot tweemaal toe had hij de score moeten openen, maar tweemaal liet zijn aanname hem in de steek. Jonge spelers die voor het buitenland kiezen, verdienen een aanpassingsperiode.”

‘Financieel goed voor elkaar’

De terugkerende tafelgast van het voetbalpraatprogramma Veronica Inside concludeert: “Maar z’n technische tekortkomingen hebben niets met een andere cultuur of een ander elftal te maken. Technisch komt Boadu tekort voor een spits op top- en zelfs subtopniveau. Financieel heeft de Amsterdammer het ongetwijfeld goed voor elkaar in het belastingparadijs, maar sportief is Boadu bezig zijn eerste stappen naar de vergetelheid te maken…”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Vergetelheid?

  • Ja…
  • Nee!
274+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie