Tscheu La Ling heeft plannen met ADO Den Haag

Soccernews

[img align=left]uploads/logo ado den haag[/img]ADO Den Haag krijgt steun uit onverwachte hoek. Oud-speler en eigenaar van een bedrijf ik voedingssuplementen Tscheu La Ling heeft bij de Haagse club een plan neergelegd.

Ling wil de Residentieclub helpen op gebied van visie, kwaliteit, geld en netwerk zo zegt hij in het Algemeen Dagblad. ,,Ik heb me de laatste vijf jaar grondig verdiept in voetballerij en ben ervan overtuigd dat daar op veel terreinen winst te boeken is. Ik wil ADO Den Haag helpen met een kwaliteitsinjectie geven om de club op korte termijn veilig te stellen en binnen twee, drie jaar naar de top van Nederland te brengen.”

De laatste jaren verkende Ling intensief de spelersmarkt. Hij beheert vele voetbalscholen en heeft scoutingsnetwerken in Argentinie, Brazilie, Roemenië, Bulgarije en Griekenland. De plannen van Ling zijn al geruime tijd bekend bij ADO. ,,Ik ben geen El Salvador of suikeroom of zo. Maar denk niet dat het een cowboyverhaal is. Dit is een revolutionair plan, gedegen en onderbouw, waaraan jaren gewerkt is.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie