Opstelling Ajax: aanwinst Rulli meteen in de basis

Foto: Opstelling Ajax: aanwinst Rulli meteen in de basis

Aanwinst Gerónimo Rulli debuteerde midweeks bij Ajax tegen FC Den Bosch in de KNVB Beker, en de Argentijn staat ook op zaterdagavond in de basisopstelling bij de Amsterdammers, voor het duel met FC Twente in de Johan Cruijff ArenA. Het is erop of eronder voor de Eredivisie-topclub.

Brian Brobbey raakte geblesseerd tegen Den Bosch, maar kan op zaterdagavond gewoon spelen. Trainer Alfred Schreuder, die onder grote druk staat in onze hoofdstad, zei midweeks al over zijn spits: “Ik verwacht hem er weer bij. Hij heeft zijn schouder gekneusd, maar ik ga ervan uit dat hij kan spelen.”

Remko Pasveer, voorheen eerste keeper bij Ajax, zit dus op de bank. Een weekje geleden, na het gelijke spel tegen NEC, zei de routinier nog: “Vandaag was ik de eerste keeper en ik heb daar verder nog niets over gehoord van de trainer. We gaan het zien. Ik doe altijd mijn uiterste best en ik ben iemand die nooit opgeeft, dus we gaan vol door. Het is aan de trainer, hij moet daarin duidelijkheid verschaffen. Vooralsnog heb ik niets gehoord, dus ga ik nog vol voor datgene waar ik het hele seizoen mee bezig ben: het kampioenschap halen…”

Zerrouki

Aan de kant van Twente doet Ramiz Zerrouki ‘gewoon’ mee. De middenvelder stak niet onder stoelen of banken dat hij naar Feyenoord wilde transfereren, maar zijn werkgever wenste niet mee te werken aan die deal. Vervolgens meldde de Algerijn zich ziek. Oefenmeester Ron Jans: “Hij was ook echt ziek. Zoals duizenden andere Nederlanders. Michel Vlap was ook ziek, net als Gijs Smal en Mees Hilgers. Daar krijg ik toch ook geen vragen over? Gelukkig is iedereen weer fit. We hebben een fitte selectie en kijken echt uit naar de wedstrijd tegen Ajax. We hebben er heel veel zin in.”

Feyenoord is inmiddels geen item meer: “Daar ben ik heel blij mee. Daar spreekt ambitie uit. Ik vind ook dat we nu geen dragende spelers moeten verkopen als we het geld niet echt meteen nodig hebben.”

Wat denk jij?

  • Ajax wint
  • Twente wint
  • Dit wordt gelijk
308+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie