Finale-droom Feyenoord én CL-lekkernijen bij Circus

Foto: Finale-droom Feyenoord én CL-lekkernijen bij Circus

Feyenoord heeft een seizoen van eerste keren. De eerste keer onder Arne Slot gaat lekker. De eerste keer in de Conference League ook. Sterker nog: het kan goed zijn dat de Rotterdammers de trofee voor het eerst omhoog mogen houden. Daarnaast staan er deze midweek ook een paar aardige Champions League-krakers op het programma! Samen met Circus gaan we eens kijken of er naast finaleplekken ook knaken te verdienen zijn. 

Feyenoord 

Oh man, wil jij die Cyriel Dessers ook weer triomfantelijk naar de hoekvlag zien lopen in het Stade Vélodrome? De dubbelslag van Dessers was van onschatbare waarde voor de uitgangspositie van de Rotterdammers (3-2 voorsprong), maar ook in Frankrijk zullen de ogen op Dessers gericht zijn. Zo’n tochtje kan jij ook met extra gejuich ontvangen met een 3.0x odd op een doelpunt van onze Vlaamse vriend. 

Een gemiste kans leveren jou en Feyenoord helaas niets op. Mááár: heb je veel vertrouwen in een overwinning van Feyenoord, levert dat mogelijk dubbele winst op. Dan maak je niet alleen kans op de 2.32x voor de overwinning van de Rotterdammers, je kunt dan ook meteen inzetten op een finaleplek van Feyenoord (1.43x).


Champions League

Het Champions League-toernooi is weer in de sprookjesfase beland. De halve finale van het Miljardenbal is voor Villarreal een mooie opsteker. Een finaleplek wordt echter lastig na een 2-0 verlies tegen Liverpool op Anfield Road. In eigen huis spreken de odds echter ook niet in het voordeel van de Spanjaarden: een overwinning van Liverpool is 1.43x je inzet waard. Wint Villarreal, dan staat daar een odd van 4.7x tegenover. 

Het spektakelstuk van de Champions League wacht op woensdag. Na de galavoorstelling van vorige week maken Manchester City en Real Madrid zich op voor een nieuwe strijd. City kan de droom van de eigenaren nog steeds waarmaken. Daarvoor zal het wel de 4-3 voorsprong in Madrid moeten verdedigen. Een gelijkspel (3.9x) en een overwinning (2.11x) zijn daar genoeg voor, terwijl Real Madrid in eigen huis natuurlijk revanche wil nemen met een overwinning (3.25x). 



Circus

Circus is in het Nederlandse wedlandschap een new kid on the block. Maar vergis je niet: achter de schermen beschikt men bij deze bookmaker over een schat aan ervaring! Inmiddels heeft Circus zich vergewist van een goklicentie en dat betekent dat we het platform aan dit wedkantoor aan de tand mogen voelen. Dat hoef je SoccerNews.nl geen twee keer te zeggen, natuurlijk: je kunt onze review hier lezen! Circus heeft ook een mooie welkomstbonus voor je in de aanbieding, van maximaal €250. Grijp je kans hier! 

De in dit artikel weergegeven odds kunnen veranderen. Check de quoteringen alsjeblieft vóórdat je inzet, bij welke bookmaker dan ook.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie