‘Makelaars boden Vilhena goud geld voor transfer’

Soccernews

Middenvelder Tonny Vilhena is nog altijd eigendom van de Eredivisie-topclub Feyenoord, hoewel het er in het afgelopen seizoen naar uitzag dat hij zijn aflopende contract niet zou gaan verlengen in de Rotterdamse Kuip. De mannetjesputter kreeg een aantal mooie aanbiedingen, maar besloot op een gegeven moment toch zijn krabbel te zetten onder een nieuwe verbintenis bij Feyenoord.

Vader en zaakwaarnemer Toy Vilhena zegt in gesprek met [i]Helden Magazine[/i]: “Van Bronckhorst heeft er alles aan gedaan om Tonny te behouden. We hebben afgelopen jaar op alle fronten in een rollercoaster geleefd, jullie hebben geen idee welke bedragen ons door makelaars werden voorgeschoteld als Tonny Feyenoord zou verlaten. Maar geld alleen maakt niet gelukkig. Wij wilden dat Tonny zou blijven, ondanks concrete interesse van clubs als FC Porto, Espanyol, Olympiakos Piraeus, maar ook Internazionale. Hij was transfervrij, dus diverse makelaars meldden zich bij ons om een transfer te bewerkstelligen. Maar we lieten ons niet gek maken.”

De Feyenoord-voetballer werd een tijd geleden natuurlijk geconfronteerd met de ziekte van zijn, inmiddels helaas overleden, moeder. “Ik vond het allemaal heel gek, er kwam in die tijd zoveel op me af. En dan was mijn moeder ook nog ernstig ziek. Onder Ronald Koeman had ik alles gespeeld en ineens zat ik onder Fred Rutten op de bank. Ik snapte het niet, maar ben ondanks de teleurstelling alleen maar harder gaan trainen. Ik liet me niet kennen en liet me ook niet verleiden tot een grote transfer.”

Zie jij hem eindigen bij een topclub?

  • Ja
  • Nee
146+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie