Wereldsterren in actie bij Ajax Legends tegen BIF All Stars: wedstrijd met fraai doel

Foto: Wereldsterren in actie bij Ajax Legends tegen BIF All Stars: wedstrijd met fraai doel

De Ajax Legends spelen op zaterdag 20 april een vriendschappelijke wedstrijd tegen de BIF All Stars, een nieuw collectief bestaande uit voetballers van Afrikaanse afkomst en daarbuiten. Het duel begint om 20:30 uur in het Olympisch Stadion. SoccerNews is aanwezig in Amsterdam om verslag te doen!

Clarence Seedorf haalt grote namen bij elkaar voor wedstrijd in Olympisch Stadion

Bij het duel, dat wordt omschreven als The Ultimate Match To Unite en georganiseerd wordt door de BIF All Stars, staan eenheid, diversiteit en de verenigde kracht van voetbal centraal. Recent vertelde Clarence Seedorf bij AT5 over het doel van de wedstrijd. “We willen zorgen dat mensen zich focussen op hoe ze met elkaar omgaan. Wat is er nou beter dan een wedstrijd die mensen bij elkaar kan brengen? Wat er dan op de tribune gebeurt, zijn dit soort gesprekken. Dan pakken mensen een biertje erbij en dan gaan ze met elkaar praten. Want we zijn hier voor hetzelfde doel, namelijk genieten van de wedstrijd, van spelers die fantastische hoofdstukken hebben geschreven in de voetbalgeschiedenis.”

Ronaldinho?

Grote namen als Claude Makélélé, Didier Drogba en Nwankwo Kanu zullen te bewonderen zijn in het BIF All Stars-team. Seedorf vertelde dat hij ook bezig was met de komst van Ronaldinho, maar het moet nog blijken of dat haalbaar is. “We zijn in gesprek, maar hij heeft een druk schemaatje. Het is dus niet zeker of hij kan. Drogba heeft wel toegezegd, dus hij staat op het lijstje. Jay-Jay Okocha is ook aan het kijken”, klonk het.

De Ajax Legends hebben eveneens niet de minste namen opgetrommeld. Onder meer Jari Litmanen, Simon Tahamata, Clarence Seedorf, Frank de Boer, Edgar Davids, Michael Reiziger, Aron Winter, Sonny Silooy, Maxwell, Wesley Sneijder en Shota Arveladze treden aan.

“Dus kom op 20 april naar het Olympisch Stadion voor deze spectaculaire wedstrijd tussen de BIF All Stars en Ajax Legends, waarin eenheid, diversiteit en de verenigde kracht van voetbal centraal staan. Een wedstrijd die je moet zien om te geloven”, sloot Seedorf enthousiast af.

Mooi initiatief?

  • Ja!
  • Ja!
212+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie