‘Verrassende terugkeer Krul in de Premier League’

Foto: ‘Verrassende terugkeer Krul in de Premier League’

Op 35-jarige leeftijd staat Tim Krul voor een verrassende rentree in de Premier League. De Haagse sluitpost is dichtbij een move van Norwich City naar promovendus Luton Town, dat de deal snel wil afronden.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Krul rondt spoedig transfer naar Luton af

De bij Norwich City goed ingevoerde Chris Reeve kwam met het nieuws op de proppen, dat Fabrizio Romano dinsdagmiddag kon bevestigen. Naar verluidt is de transfer al bijna in kannen en kruiken. De clubs zijn het al eens over de voorwaarden, terwijl Krul zelf ook een akkoord heeft met Luton Town. Hij zou vandaag de medische keuring ondergaan, waardoor de deal normaal gesproken binnen 24 uur rondkomt.

Luton Town promoveerde recent voor het eerst naar de Premier League in de clubgeschiedenis. Dat The Hatters voor een lastig seizoen staan was al wel duidelijk, maar dat werd tijdens de eerste speelronde nog maar eens bevestigd. Op bezoek bij Brighton & Hove Albion liep het tegen een stevige 4-1 nederlaag aan. De 30-jarige Belg Thomas Kaminski stond onder de lat, hij kwam deze zomer over van Blackburn Rovers. Luton vond dat het nog wel een keeper erbij kon gebruiken en kwam zo uit bij de ervaren Krul.

Volgende avontuur in Engeland

Nadat Newcastle United Krul in 2005 op jonge leeftijd wegplukte uit de jeugdopleiding heeft hij enkel in Engeland onder contract gestaan. Uitleenbeurten aan Falkirk, Ajax en AZ brachten hem vervolgens ook in Schotland en terug in Nederland. In 2017 maakte hij de transfervrije overstap naar Brighton, waarna Norwich hem een jaar later ophaalde. Met The Canaries pendelde hij de afgelopen jaren tussen het hoogste niveau en The Championship. Afgelopen seizoen kwam Norwich niet verder dan de 13e plek op het tweede niveau in Engeland, nu lonkt echter een rentree in de Premier League voor de 15-voudig international.

Mooie move voor Krul?

  • Echt wel, zeker op deze leeftijd
  • Nah, kanonnenvoer daar…
92+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie