Van Nistelrooy teleurgesteld: “Slaat nergens op”

Foto: Van Nistelrooy teleurgesteld: “Slaat nergens op”

Het Duitse Arminia Bielefeld gaf PSV eerder vandaag van katoen in een oefenpotje en oefenmeester Ruud van Nistelrooy is daar natuurlijk teleurgesteld over. Zijn ploeg verloor immers niet zomaar, maar met vier tegen nul…

“De uitslag is duidelijk en de conclusie is dan dat het niet goed was”, aldus de voormalige topspits. “Als je met 4-0 verliest dan is dat een resultaat dat telt. We begonnen heel slecht en de manier waarop we het eerste doelpunt weggeven, slaat nergens op.”

Van Nistelrooy gaat verder met zijn analyse: “We speelden ongelukkig, leden veel balverlies. We waren vermoeider dan de tegenpartij. Zij zijn ook klaar in de voorbereiding, wij hebben vijf spelers die pas de eerste week erop hebben zitten. Zij hebben nu 45 minuten gespeeld. Ze toonden wel bepaalde intenties, maar het kwam er nog niet uit. Ook door de fitheid. Het is fijn dat ze fit zijn gebleven na de eerste week. Dit resultaat is wel iets om mee te nemen en om op te reageren.”

Johan Cruijff Schaal

Over drie weken komt PSV Ajax al tegen in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal… “Zeker, we weten nu ook waar we staan. Het was onwennig, voor rust was het erg statisch. Er waren nog een paar goede individuele acties van Noni Madueke en Guus Til, dat waren de hoogtepuntjes.”

Er moet nog wel wat veranderen bij de Eindhovenaren: “Het ontbreekt nog aan een goede onderlinge afstemming, het is ook een nieuw team. Er waren nog veel misverstanden. Dat was het verhaal van de wedstrijd, in combinatie met vermoeidheid. Ik had een andere wedstrijd verwacht na de trainingsweek, maar de kaarten liggen op dit moment zo. Hier gaan we op door. We willen de zaken snel voor elkaar hebben.”

TIP: Verdien 7.05 keer je inleg als PSV gelijkspeelt tegen FC Emmen!

Domper?

  • Ja, vind ik wel
  • Mwah, nee
224+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie