‘Unnerstall houdt PSV van titel af’

Foto: ‘Unnerstall houdt PSV van titel af’

Komend weekeinde begint het slotstuk van de Eredivisie. Voor de titelkandidaten Ajax en PSV wachten twee zware uitwedstrijden. De koploper van de Eredivisie reist af naar Groningen, terwijl de Eindhovenaren op bezoek gaan bij het sterk presterende FC Twente. Een zware opgave voor PSV, waarbij het voor PSV te hopen is dat oud-doelman Lars Unnerstall in een wat mindere vorm verkeert. De keeper verkeert het gehele seizoen al in een uitstekende vorm.

De beleidsbepalers in Eindhoven zullen zich nog wel eens achter de oren krabben over de transfers van Unnerstall en Joël Drommel. De 25-jarige Drommel werd door PSV gekocht van FC Twente, terwijl de Duitse doelman transfervrij de omgekeerde weg bewandelde. Bij De Tukkers is Unnerstall wekelijks de uitblinker, terwijl Drommel dit seizoen al met enige regelmaat schutterde onder de lat bij PSV. Unnerstall moest de eerste ontmoeting met de Eindhovenaren missen, maar verteld in een uitgebreid interview met De Telegraaf uit te kijken naar de ontmoeting in de Grolsch Veste. “Het was natuurlijk wel teleurstellend om uitgerekend de wedstrijd tegen PSV te missen, maar ik kijk nu extra uit naar de wedstrijd in de Grolsch Veste.” 

PSV mag kampioen worden

De doelman hoopt dat PSV kampioen wordt, maar gunt de Eindhovenaren komen zaterdag niet veel in Enschede. “Dat gun ik ze zeker. Van mij mogen ze alle wedstrijden winnen, alleen die ene tegen ons niet.” In zijn periode bij PSV kon Unnerstall niet altijd op een basisplek rekenen onder het bewind van Roger Schmidt. De Duitser trainer vond dat de goalie te weinig meevoetballende kwaliteiten bezat. Tegenover De Telegraaf zegt de doelman echter geen rancunegevoelens te hebben. “Natuurlijk wil je liever keepen dan op de bank zitten. Maar Schmidt is wel altijd eerlijk geweest tegen mij en heeft het goed uitgelegd. Hij heeft aangegeven dat hij de voorkeur gaf aan een keeper die beter meevoetbalt en dat de keuze daarom niet op mij viel.”

FC Twente brengt PSV de genadeklap toe in de titelstrijd voor 4.33 keer je inzet!

Wint PSV bij FC Twente?

  • Ja
  • Nee
249+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie