‘Transferbom barst komende zomer bij Feyenoord’

Foto: ‘Transferbom barst komende zomer bij Feyenoord’

De selectie van Feyenoord zal komende zomer flink op de schop gaan. Dat voorspelt clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Giménez, Jahanbakhsh, Minteh, Wieffer, Geertruida én Hancko weg bij Feyenoord?

“Er gaat in de aanval wel het een en ander veranderen.” Zo lijkt Santiago Giménez wel een transfer te gaan maken, mits hij zijn vizier in de komende weken terug op scherp krijgt, en loopt het contract van Alirza Jahanbakhsh af. Yankuba Minteh keert in principe terug naar Newcastle United.

“Ik vrees ook dat Wieffer niet te houden is. Geertruida en Hancko zullen ook wel gaan. Er gaat veel gebeuren deze zomer en daar gaat Feyenoord ook veel geld voor krijgen”, vervolgt Krabbendam. Bestsellerauteur Michel van Egmond vult aan: “Als die Wellenreuther niet gaat keepen, dan gaat hij ook weg. Want hij gaat niet nog een seizoen op de bank zitten toch?” Krabbendam stemt in: “Er zijn topclubs die dit zien en denken ‘die kunnen we zo opstellen’. Of Bijlow gaat weg, dat kan natuurlijk ook.”

Focus op Feyenoord – FC Groningen in halve finale KNVB Beker

Maar eerst ligt de focus op halve finale KNVB Beker, tegen FC Groningen. “Ik zou het heel leuk vinden als Feyenoord de bekerfinale speelt”, zegt Van Egmond. “Altijd leuk en een mooie dag. Als je de beker wint en je wordt tweede, dan heb je het toch best wel goed gedaan?” Krabbendam besluit: “Dan heb je een goed seizoen gedraaid. Ook gezien PSV gewoon onklopbaar is dit seizoen, heb je gedaan wat je moet doen. Ook gezien het aantal punten die Feyenoord momenteel heeft.”

Denk jij dat Wieffer komende zomer weggaat?

  • Ja
  • Nee
1649+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie