‘Tottenham Hotspur verliest steunpilaar aan Saoedi-Arabië’

Foto: ‘Tottenham Hotspur verliest steunpilaar aan Saoedi-Arabië’

Tottenham Hotspur moet deze zomer mogelijk op zoek gaan naar een nieuwe doelverdediger. Volgens The Times kan Hugo Lloris namelijk de overstap maken naar Saoedi-Arabië, waar hij een hoop geld kan verdienen.

Lloris naar Saoedi-Arabië

De Fransman begon zijn loopbaan in 2005 bij OGC Nice en maakte via Olympique Lyon voor ruim 12,5 miljoen euro de overstap naar Tottenham Hotspur. In de Premier League groeide hij al snel uit tot een van de betrouwbaarste doelmannen en beleefde hij succesvolle seizoenen in Londen. Tot prijzen kwam het voor de club echter nooit.

De keeper is inmiddels 36 jaar oud en overweegt om zijn laatste jaren van zijn loopbaan ergens anders te slijten. Lloris gaat er financieel flink op vooruit wanneer hij voor het avontuur in Saoedi-Arabië kiest. Naar verluidt zou hij een bedrag van meer dan 300.000 euro per week verdienen, wat 3 keer meer is dan hij bij Tottenham Hotspur krijgt.

Zijn vertrek zou voorlopig echter geen uitgemaakte zaak zijn. Over het huidige seizoen is hij allerminst tevreden en dat zou voor hem daarom reden zijn om voor een andere werkgever te kiezen. Wanneer Tottenham Hotspur erin slaagt om een goede opvolger voor Antonio Conte binnen te halen, dan zou hij alsnog willen blijven.

Teleurstelling Tottenham Hotspur

Lloris moet het komend seizoen in Londen dan wel stellen zonder Champions League-voetbal. Tottenham Hotspur staat drie wedstrijden voor het einde namelijk op de zesde plaats met een achterstand van 4 punten op de nummer 4 Manchester United. De ploeg van Erik ten Hag heeft daarnaast nog een wedstrijd in te halen.

Is Lloris een onderschatte keeper?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
107+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie