Suárez herenigd met vriend: “Niet gedacht ooit nog met Messi te spelen”

Foto: Suárez herenigd met vriend: “Niet gedacht ooit nog met Messi te spelen”

Luis Suárez is na 3,5 jaar weer herenigd met zijn goede vriend Lionel Messi. Na hun gezamenlijke tijd bij FC Barcelona treffen ze elkaar nu bij Inter Miami. Iets dat de Uruguayaanse aanvaller nooit meer had verwacht.

Uruguayaan trek naar Verenigde Staten

“Ik had nooit gedacht dat we weer zouden samenspelen, omdat ik ervan uitging dat Leo zijn loopbaan bij Barcelona zou beëindigen”, zei Suárez zaterdag tijdens zijn presentatie bij de MLS-club. “In 2019 droomden we nog dat we alles zouden winnen met Barcelona en daar met pensioen te gaan. Maar eerst ging ik weg en daarna volgden de anderen.’

Daarmee doelde Suárez op Jordi Alba en Sergio Busquets, die ook neerstreken in Miami. De club van mede-eigenaar David Beckham kon vorig seizoen in de Major League Soccer geen rol spelen. Komende jaargang hoopt het vele prijzen te winnen. “Het beste advies om te geven aan spelers is om te dromen. En waarom zouden we niet kunnen dromen van vier titels? Het ligt helemaal aan ons. We mogen het laten zien op het veld.”

Barça

De Uruguayaan, die overkwam van Grêmio, werd ook nog gevraagd naar Barcelona, dat zondag Real Madrid treft in de finale van de Spaanse Super Cup. “Waarschijnlijk gaan we samen kijken”, vertelde Suárez, die het gezelschap van Messi opzoekt. “We houden van Barcelona en een Super Cup-finale is altijd leuk om te zien.”

Verwacht je nog grootse prestaties van Suárez?

  • Zeker wel
  • Nee, het beste is er van af
172+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie