Strootman denkt aan mooie stap: “Ik sluit Nederland ook niet uit”

Foto: Strootman denkt aan mooie stap: “Ik sluit Nederland ook niet uit”

Het is nog onduidelijk waar Kevin Strootman zijn loopbaan voortzet. De ervaren middenvelder promoveerde afgelopen seizoen met Genoa, als huurling van Olympique Marseille, naar de Serie A.

Als huurling belangrijk in promotie van Genoa

Het was de tweede keer in de voorbije jaren dat Strootman neerstreek in de Italiaanse kustplaats. In Marseille, waar hij nu een aflopend contract heeft, was er geen toekomst meer voor de 33-jarige controleur. Na de promotie hintte Strootman op een permanent verblijf in Genua, terwijl lokale media zelfs al spraken van een akkoord. De voormalig Oranje-international houdt er de opties nog open.

Naar verluidt was er vanuit Nederland ook interesse van oude liefde Sparta Rotterdam. “Ik ben deze zomer een vrij man. Vorig jaar heb ik dus even getwijfeld om te stoppen, maar daar denk ik nu heel anders over. Ik heb een goed jaar gehad bij Genoa, heb veel gespeeld, ben fit gebleven”, aldus Strootman tegen Voetbal International.

Opties liggen open

“Mijn gevoel en perspectief zijn daardoor heel anders dan een jaar geleden. Ik denk dat ik nog best een mooie stap kan maken. Dat kan de Serie A zijn, of een andere buitenlandse competitie. Nederland sluit ik ook niet uit. Het hangt van veel factoren af: mijn gezin, maar ook welke club interesse toont”, besluit de middenvelder. Naast Sparta speelde hij in de Eredivisie eerder voor FC Utrecht en PSV.

Kan Strootman nog van waarde zijn in de Eredivisie?

  • 100%
  • Ik twijfel…
269+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie