Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Kevin Strootman in gesprek over terugkeer

Foto: Kevin Strootman in gesprek over terugkeer

Kevin Strootman keert deze zomer mogelijk terug naar Sparta Rotterdam. Dat is in ieder geval wel in gesprek met zijn voormalige middenvelder, onthult technisch directeur Gerard Nijkamp in gesprek met Voetbal International.

Sparta praat met Kevin Strootman

Het is niet voor het eerst dat men op Het Kasteel denkt aan een hernieuwde samenwerking: “Vorig jaar, toen Strootman transfervrij was, probeerde Nijkamp het kind van de club al terug naar Het Kasteel te halen. De middenvelder gaf er toen de voorkeur aan om met Genoa naar de Serie A te gaan. Voor de promovendus, die zich dit seizoen moeiteloos wist te handhaven op het hoogste niveau, kwam Strootman tot 26 competitieduels. Vijftien keer was hij basisspeler, elf keer invaller. De laatste weken speelde de middenvelder niet veel meer.”

Twee keer is scheepsrecht, lijkt Sparta echter te denken: “Er is contact met de middenvelder, zo laat Nijkamp desgevraagd weten. Welke kant het op gaat: dat is nog niet te zeggen.” De beleidsbepaler reageert: “We zijn met elkaar aan het oriënteren en dan zullen we wel kijken wat daaruit gaat komen.”

Of hangt hij zijn kicksen aan de wilgen?

Overigens overweegt Strootman ook een pensioen, zo liet hij onlangs zelf weten: “Als je steeds minder wedstrijden gaat spelen en je niveau daalt een beetje, dan zijn je woorden in de kleedkamer ook minder waard. Ik moet meer en meer geven om me niet slecht te voelen, om top te blijven. In de zomer ga ik een beslissing nemen. Als ik een bepaald niveau niet meer kan halen, stop ik misschien wel.”

Zou jij dit mooi vinden?

  • Ik wel
  • Ik niet
152+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie