Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ajax-fan’ Strootman zag Feyenoord-transfer afketsen

Foto: ‘Ajax-fan’ Strootman zag Feyenoord-transfer afketsen

Kevin Strootman was twee jaar geleden dicht bij een terugkeer naar de Eredivisie. Voor de middenvelder lag een overgang naar Feyenoord in het verschiet, maar tot een uiteindelijke deal kwam het niet. Strootman vindt het persoonlijk nog altijd jammer dat de Feyenoord-transfer destijds afketste.

Strootman rook aan Feyenoord-transfer

“Twee jaar geleden was er sprake van dat ik terug zou gaan naar Nederland”, vertelt de oud-speler van PSV in de podcast SEG Stories van zijn managementbureau SEG. Toen heb ik gesprekken gevoerd met Feyenoord. Ik had nog een contract bij Marseille, dus dat maakte de situatie complex. Uiteindelijk is het niet doorgegaan.”

Strootman lijkt er nog altijd enigszins van te balen dat een deal destijds niet doorging. “Misschien een beetje. Ik heb er geen spijt van, maar het was een mooie stap geweest. Als je ziet waar Feyenoord toen stond en wat ze uiteindelijk hebben bereikt… Het is heel mooi om te zien hoe Arne Slot dat heeft neergezet. Maar het was moeilijk. Als we allebei echt hadden gewild, was het misschien wel doorgegaan, maar uiteindelijk was het te gecompliceerd.”

‘Ajax-fan’ Strootman

Spelen voor Feyenoord leek vroeger echter geen droom voor Strootman, die in de podcast onthult op jonge leeftijd voor Ajax geweest te zijn. “Tussen alle Feyenoorders in Ridderkerk was ik voor Ajax. Ik was eigenwijs; mijn broer was voor Feyenoord, dus ik werd voor Ajax. Maar op het moment dat ik bij FC Utrecht kwam, is dat gevoel helemaal weggegaan.”

Was Strootman een aanwinst geweest voor Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, gelukkig is die transfer afgeketst
664+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie