‘Slot ziet sterkhouders wegvallen voor duel met Willem II’

Foto: ‘Slot ziet sterkhouders wegvallen voor duel met Willem II’

Feyenoord moet het in de wedstrijd tegen Willem II doen zonder Lutsharel Geertruida. Ook achter de naam van Jens Toornstra staat nog een vraagteken. De middenvelder kampt met griepverschijnselen en is daardoor nog een vraagteken. Dat meldde Feyenoord-trainer Arne slot op de persconferentie van Feyenoord voorafgaande aan de wedstrijd tegen de Tilburgers.

Slot neemt zaterdag een beslissing over het meespelen van Toornstra. “Ik kreeg vanochtend een berichtje van de dokter dat Jens Toornstra wat koorts heeft. Die heeft geen interlandbreak gehad, maar dat zal voor zaterdag ook nog een twijfelgeval zijn. Dat wachten we even af tot morgen.” Dat Geertruida zaterdag niet mee kan doen bleek al snel duidelijk voor Slot. “Geertruida kwam al na twee dagen terug en zal niet beschikbaar zijn tegen Willem II’. De verdediger keerde terug met een blessure vanuit Jong Oranje.

Belangrijke rol Sinisterra 

Wel kan Slot beschikken over buitenspeler Luis Sinisterra. De Colombiaan kwam woensdag nog in actie voor zijn land, maar keerde op tijd terug. “Luis kwam donderdag na de training pas terug, dus hij is nog wel op 1908 geweest. We gaan zaterdagavond zien hoe hij dat verwerkt heeft, want hij gaat wel starten, kan ik je vertellen.” De oefenmeester draait er dan ook niet om heen dat de waarde van Sinisterra groot is voor zijn ploeg. “We hebben namelijk ook gemerkt dat als hij er niet bij is, het niet altijd goed voor ons geweest is. Dus als hij enigszins fit is, en dat is hij, dan gaat hij gewoon spelen.”

Feyenoord heeft thuis geen moeite met Willem II. Al voor 1.16 keer je inzet!

Gaat Feyenoord de Conference League winnen?

  • Ja
  • Nee
194+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie