Richarlison is klaar met Conte na ‘zeer opvallende beslissing’

Foto: Richarlison is klaar met Conte na ‘zeer opvallende beslissing’

Richarlison is bij Tottenham Hotspur klaar met hoofdtrainer Antonio Conte. De aanvaller mocht in het Champions League-duel met AC Milan opnieuw niet in het basisteam starten en daarover krijgt hij allerminst uitleg, zo luchtte hij zijn hart tegenover TNT Sports.

De aanvaller, die in 2017 nog op het punt stond om naar Ajax te komen, kwam in de zomer van 2022 over van Everton. Na een uitstekend begin bij Tottenham Hotspur besloot Conte echter nog maar amper gebruik te maken van zijn diensten. Volgens Richarlison heeft hij van de hoofdtrainer geen uitleg gekregen en dat steekt hem.

“Het ging goed. We hadden een goede reeks met overwinningen op West Ham United en Chelsea. En ineens zette hij me op de bank tegen Wolverhampton Wanderers. Toen mocht ik vijf minuten invallen”, zo vertelt hij in gesprek met het Engelse medium. Tegen de Italianen viel Richarlison twintig minuten voor tijd in voor Emerson Royal.

Strijd in Premier League

Na de uitschakeling in de Champions League wacht Tottenham Hotspur uitsluitend nog de duels in de Premier League. De Engelsen staan op de vierde plaats op de ranglijst, al hebben concurrenten Liverpool en Newcastle United minder wedstrijden gespeeld. Aankomende zaterdag wacht een ontmoeting met Nottingham Forest, waarna een uitduel met Southampton op het programma staat.

Eindigt Tottenham Hotspur dit seizoen in de top 4 van de Premier League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Richarlison bij Tottenham Hotspur vertrekken?

  • Ja, hij is te goed
  • Nee, hij moet blijven
170+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie