‘PSV stapje dichterbij transferdoelwit: Spaanse concurrentie loert’

Foto: ‘PSV stapje dichterbij transferdoelwit: Spaanse concurrentie loert’

PSV heeft het oog laten vallen op de Portugese spits Fabio Silva. De de twintigjarige aanvaller werd dit seizoen verhuurd door Wolverhampton Wanderers aan Anderlecht, maar zou daar een aanvaring met Anderlecht-trainer Brian Riemer hebben gehad, waardoor de spits per direct heeft besloten niet meer voor de Belgische topclub uit te willen komen. PSV hoopt nu van die situatie te kunnen profiteren en wil snel toeslaan. Er zijn echter wel kapers op de kust.

Fabio maakt al geen onderdeel meer uit van de Anderlecht-selectie meldt De Telegraaf, waardoor een transfer naar PSV snel tot stand zou kunnen komen. De Eindhovenaren ondervinden echter wel concurrentie, want ook Sevilla en Real Sociedad zouden belangstelling hebben voor de Portugese spits.

Alternatief Luuk de Jong

PSV ziet in Silva een extra spits, die de stand-in moet worden van Luuk de Jong. Achter de aanvalsleider van de Eindhovenaren zit momenteel geen geschikt alternatief. Gedurende de afwezigheid van De Jong rouleerde PSV-trainer Ruud van Nistelrooy regelmatig in de spitspositie, maar bleek geen enkele PSV-aanvaller die positie naar behoren in te kunnen vullen.

De Eindhovenaren zetten in op een huurdeal en hopen daarnaast in de komende weken nog een vleugelaanvaller te kunnen presenteren. De Telegraaf meldt dat PSV ook voor die positie een speler wil huren, omdat het momenteel niet de financiële daadkracht heeft om een speler te kopen. Zo stonden Jesper Karlsson (AZ) en Viktor Tsygankov hoog op het lijstje van PSV, maar zijn beide te duur gebleken. Tsygankov tekende deze week een contract bij Girona, dat vijf miljoen euro overmaakte naar Dinamo Kiev.

Is Fabio Silva een aanwinst voor PSV?

  • Ja, absoluut
  • Nee, absoluut niet
310+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie