Perez over PSV-gemis: “Dan kan je net zo goed opdoeken”

Foto: Perez over PSV-gemis: “Dan kan je net zo goed opdoeken”

Achter de naam van Joey Veerman staat nog een vraagteken voor Champions League-duel met Borussia Dortmund. De middenvelder moest het competitieduel met Go Ahead Eagles laten schieten, maar Kenneth Perez noemt het mogelijke ontbreken van Veerman niet cruciaal voor de kansen van PSV in Dortmund.

Perez acht PSV ook zonder Veerman niet kansloos tegen Dortmund

“Je bent toch niet afhankelijk van één speler, of hij er wel of niet bij is”, klonk Perez vrijdagavond stellig bij ESPN. “Dan kan je net zo goed opdoeken. Je hebt toch een selectie met heel veel spelers. De een is moeilijker dan de ander te vervangen. Wanneer hij er niet is, is het vervelend dat je Schouten niet naar achter kan halen. Hij is wel een van de betere spelers. Maar onvervangbaar? Nee.”

Perez zag dat Mauro Júnior een goede indruk achterliet in Deventer, maar is wel van mening dat het kwaliteitsverschil met Veerman groot is. “Dat is niet die kwaliteit. Het is een zeer bruikbare speler. Als er calamiteiten zijn, kan hij spelen. Maar als je echt een resultaat wil halen en verder wil groeien, is dat natuurlijk niet de speler, dan is het Joey Veerman.” De Deen acht PSV woensdagavond niet kansloos tegen Dortmund. “Ik vond het vooraf fifty-fifty. Ik vind het nu eigenlijk meer in het voordeel van PSV.”

Matige invalbeurt Babadi

Over invaller Isaac Babadi was Perez niet echt te spreken. “Hij had één briljant moment. Verder heeft hij eigenlijk alleen maar balverlies geleden. Dat is dan ook wel weer zijn spel. Het is niet erg als je rond het zestienmetergebied balverliest lijdt, maar hij had eigenlijk overval balverlies.”

Is PSV kansloos tegen Dortmund zonder Veerman?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
240+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie