‘Paris Saint-Germain zet Neymar bij het grofvuil’

Foto: ‘Paris Saint-Germain zet Neymar bij het grofvuil’

In Frankrijk kroonde Paris Saint-Germain zich afgelopen weekend opnieuw tot landskampioen. Een groot feest werd dat niet, want zoals algemeen bekend reiken de ambities van de Parijzenaars verder. Ook dit seizoen ging het echter vroegtijdig uit de Champions League, waardoor een eerste winst daar nog steeds op zich laat wachten. 

Toen Neymar enkele jaren geleden samen met Kylian Mbappé afzakte naar Parijs, leek dat nochtans een kwestie van tijd te zijn dat PSG de beker met de grote oren de lucht mocht insteken. Die tijd is dus nog steeds niet gekomen, maar die van Neymar bij de Franse grootmacht mogelijk wel. Zo menen ze bij L’Équipe dat de Braziliaan zou mogen vertrekken uit Parijs. 

De 31-jarige superster zou volgens PSG zijn beste dagen hebben gehad, maar is hij nog steeds wel één van de absolute grootverdieners in het Europese voetbal. De vraag is alleen hoe ze er in zullen slagen om hem van de hand te kunnen doen.

Veel twijfel

Zo heeft Neymar nog een contract tot 2025 in het Parc des Princes, en bedraagt zijn marktwaarde toch nog steeds negentig miljoen euro. Reken daarbij zijn stevige looneisen maar mindere prestaties van de afgelopen seizoenen, en je snapt dat clubs sterk zullen twijfelen. PSG heeft hem naar verluidt zelfs al aangeboden aan ex-club FC Barcelona, maar gezien hun financiële situatie lijkt een terugkeer niet voor de hand liggend.

TIP: Pak 2.70x je geld bij een goal van Neymar tegen Strasbourg. Nieuwe spelers pakken €250 welkomstbonus op Circus, klik hier!

Kan PSG Neymar het best laten gaan?

  • Ja
  • Nee
662+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie