Meedogenloos Willem II maakt indruk: “Als je hun tempo ook ziet…”

Foto: Meedogenloos Willem II maakt indruk: “Als je hun tempo ook ziet…”

Sinds de komst van trainer Peter Maes dendert Willem II door de Keuken Kampioen Divisie. Telstar moest vrijdagavond ook aan de dadendrang geloven van de Tilburgers en verloren in eigen huis met 1-5. Ook Telstar-trainer Mike Snoei was onder de indruk van de koploper van de Keuken Kampioen Divisie.

Telstar kansloos

“Je kan zien dat dit een ploeg is met Eredivisie-ervaring”, vertelde Snoei na afloop van de wedstrijd tegen tegenover ESPN. Telstar werd volledig zoek gespeeld door de Brabanders. “Het grote verschil vond ik in de omschakeling zitten. Ik vond ze echt meedogenloos. Willem II straft iedere fout af.”

Snoei had zijn ploeg wel degelijk goed voorbereid, maar zag dat er geen houden aan was tegen Willem II. “We hadden ze uitvoerig bekeken, maar ze zijn zó effectief. We voetballen af en toe aardig mee, maar zij blijven er maar overheen vliegen. Ze veroveren de bal en hup, weg zijn ze. We wisten het, maar als je dan hun tempo ook echt ziet… Zo. Ze spelen gewoon één, twee tempootjes hoger.”

Willem II dendert door

Willem-trainer Peter Maes kon zich wel vinden in de woorden van Snoei. “Ik denk dat we aardig voetbal gebracht hebben, ja. Er zit veel diepgang in ons spel, dat mankeerde er nog aan. Dit was de beste wedstrijd onder mijn leiding. Alhoewel we er wel even in moesten komen.” Toch zag Maes ook nog een puntje van kritiek. “Voor het eerste doelpunt gaven we niet thuis. Alleen we hebben de kracht dat we altijd kunnen scoren. Dat besef is er ook. Telstar leek op voorhand een lastige tegenstander, maar wij geven echt weinig weg. Ik ben een tevreden coach.”

Zie jij Willem II kampioen worden in de KKD?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
334+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie