‘Maurice Steijn gespot: hoofdcoach aan de slag bij Eredivisionist’

Foto: ‘Maurice Steijn gespot: hoofdcoach aan de slag bij Eredivisionist’

Maurice Steijn zit zonder club sinds zijn pijnlijke vertrek bij Ajax. Het zou goed kunnen dat hij na dit seizoen terugkeert in de Eredivisie; volgens de laatste geruchten is hij in gesprek met sc Heerenveen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Is Maurice Steijn op gesprek bij de clubleiding van sc Heerenveen?

Momenteel is Kees van Wonderen de eindverantwoordelijke bij de wisselvallige Friezen, maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat Keesie Wonderboy komende zomer vertrekt uit Friesland. Mogelijk is Steijn in beeld als potentiële opvolger.

Op het social medium X circuleert een foto waarop we Steijn op een kantoor in Wolvega zien. Hij zou aldaar om de tafel zitten met de directie van Heerenveen, al is het wel nog wachten op verdere updates.

Ervaren trainer met Ajax als smetje op cv

Eerder was de Hagenaar al coach van ADO Den Haag, VVV-Venlo, NAC Breda, Sparta Rotterdam en dus Ajax. Recent zorgde hij nog voor de nodige consternatie door bij Ziggo Sport verwijten naar alles en iedereen bij de club te maken, behalve naar zichzelf.

Clubwatcher Sander de Vries van de Leeuwarder Courant over de speculaties: “Heerenveen heeft met Maurice Steijn gesproken. De insteek laat zich raden: staan beide partijen open voor een samenwerking volgend seizoen in het Abe Lenstra-stadion? Volgens Ferry de Haan was het een oriënterend gesprek. Deur Kees van Wonderen zit volgens hem nog niet dicht.”

Zou Steijn een goede zijn voor Heerenveen?

  • Ja
  • Nee..
256+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie