Manager voetbalzaken: Roda JC oriënteert zich op spelersmarkt voor spitspositie

Foto: Manager voetbalzaken: Roda JC oriënteert zich op spelersmarkt voor spitspositie

Gedwongen door meerdere langdurige blessures bekijkt Keuken Kampioen Divisieclub Roda JC de mogelijkheden een nieuwe spits aan zich te binden in de winterstop. “Dat zou dan wel met behulp van sponsoren moeten want we geven geen geld uit dat we niet hebben”, bevestigt manager voetbalzaken Robbie Servais tegenover SoccerNews.nl. 

“Het spelersbudget wat we nu hebben is nagenoeg op, daar kunnen we geen nieuwe spits voor halen”, legt Servais verder uit. “Wij bekijken of er eventueel één of meerdere sponsoren zijn die willen meedenken waardoor we toch iets kunnen doen in de winterstop. Of er moeten spelers bij ons tussentijds gaan vertrekken waardoor er geld vrijkomt, maar daar is op dit moment geen sprake van.”

Roda JC heeft op aanvallend gebied te kampen met langdurige blessures van de spitsen Metehan Güclü en Marvin Pourié. In andere media werd de naam van Kevin van Veen, die bij FC Groningen op de bank is beland, genoemd als kandidaat waar de Kerkraadse club naar geïnformeerd zou hebben. Servais: “Daar klopt niks van. Hij is om verschillende redenen geen optie voor ons.”

“Onze scouts bekijken nu in vooral Duitsland en België welke spitsen er voor ons mogelijk zouden kunnen zijn”, aldus de technische baas van Roda JC. De nummer twee in de Keuken Kampioen Divisie kan komende vrijdag tegen Jong PSV zo goed als zeker weer beschikken over de van een blessure teruggekeerde middenvelder Wesley Spieringhs. Hij trainde in de afgelopen dagen weer mee met de selectie van trainer Bas Sibum.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie