Lille juicht: PSG loopt averij op in titelstrijd

Paris Saint-Germain heeft zondagavond twee dure punten gemorst in de Franse Ligue 1. Stade Rennes wist een verrassend gelijkspel uit het vuur te slepen: 1-1.

PSG had het niet makkelijk met het defensief spelende Rennes. Een benutte strafschop van Neymar zorgde vlak voor rust voor de voorsprong, maar dat zorgde niet voor een definitieve doorbraak. Sterker nog: Serhou Guirassy zorgde twintig minuten voor tijd voor de gelijkmaker.

Presnel Kimpembe kreeg vlak voor tijd zelfs nog rood bij PSG, dat dure punten misloopt in de titelstrijd. Lille OSC won dit weekend wel en heeft nu drie punten voorsprong met nog twee duels te gaan. Wel is het doelsaldo in het voordeel van de Parijzenaren.

Scoreverloop: 0-1 (45′) Neymar (strafschop), 1-1 (70′) Sehrou Guirassy