Laporta geeft Koeman trap na: “Aanstelling Xavi heeft voor meer respect gezorgd”

Foto: Laporta geeft Koeman trap na: “Aanstelling Xavi heeft voor meer respect gezorgd”

Joan Laporta is tevreden over de manier waarop Xavi het in zijn eerste week bij Barcelona heeft gedaan. Dat vertelt hij in een interview met het Spaanse AS.

“Er is nog een lange weg te gaan, maar Xavi is erg sterk en erg gemotiveerd”, laat hij weten, waarna hij naar Ronald Koeman wijst. “Hopelijk gaat het snel de goede kant op. Ik denk dat de aanstelling van Xavi voor meer respect bij onze tegenstanders heeft gezorgd. Ze weten dat we er weer bovenop kunnen gaan komen.”

Mogelijke uitschakeling

Barcelona speelde dinsdagavond in de Champions League met 0-0 gelijk tegen Benfica, waardoor de Spanjaarden resultaat moeten behalen tegen Bayern München. Mocht de Bundesliga-club een overwinning behalen op Barcelona en Benfica winnen van Dynamo Kiev, dan is de ploeg van Xavi veroordeeld tot de Europa League.

Hoewel Laporta ongetwijfeld vreest voor dit scenario, houdt hij vertrouwen in de huidige technische staf. Volgens de president van de club gaat Barcelona gewoon resultaat behalen. “Bayern verslaan is iets dat kan worden bereikt. Er gaat een wonder gebeuren in München. Ik ben ervan overtuigd dat we gaan winnen.”

Wint Barcelona alsnog de Champions League? Grijp 67 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Barcelona de volgende ronde van de Champions League bereiken?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
270+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie