‘Kane maakt transferbeslissing en stelt duidelijk doel’

Foto: ‘Kane maakt transferbeslissing en stelt duidelijk doel’

Harry Kane lijkt zijn zinnen gezet te hebben op een transfer naar Bayern München. De aanvaller wil graag prijzen pakken en ziet daarvoor meer kans bij der Rekordmeister, dan bij zijn huidige club Tottenham Hotspur. Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen dan heeft Kane een duidelijk doel voor ogen.

Kane zet in op Champions League-winst

Het Duitse BILD meldt dat Bayern-trainer Thomas Tuchel al een bezoek aan Londen heeft gebracht. De oefenmeester sprak daar naar verluidt ook met Declan Rice, maar de middenvelder van West Ham United staat voor een overgang naar Arsenal. Daarnaast ging de Duitse oefenmeester om tafel met de spits, die aan Tuchel heeft laten weten met een doel naar Bayern te willen komen. Kane wil prijzen pakken en zet daar bij in op het winnen van de Champions League.

Kane speelt, afgezien van een verhuurperiodes aan Leyton Orient, Millwall, Norwich City en Leicester City, al zijn gehele carrière voor de Spurs, maar wist met zijn ploeg nooit een grote prijs te winnen. De Engels international heeft nog een contract voor een jaar bij de Londenaren, maar lijkt te zinspelen op een zomers vertrek.

Bayern deed al een eerste bod op de aanvaller van naar verluidt zeventig miljoen euro, maar dat werd resoluut naar de prullenbak verwezen. Spurs-voorzitter Daniel Levy ziet zijn aanvalsleider liever niet vertrekken en zet hoog in op een vraagprijs van minstens honderd miljoen pond.

Zie jij Kane naar Bayern München vertrekken?

  • Ja, dat zie ik wel gebeuren
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
661+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie