‘Hoop voor PSV: Sánchez weigert Russische transfer’

Foto: ‘Hoop voor PSV: Sánchez weigert Russische transfer’

Tottenham Hotspur neemt deze transferzomer dolgraag afscheid van Davinson Sánchez. Inmiddels bereikte het een akkoord met Spartak Moskou, maar de centrale verdediger ligt dwars.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Dwarsliggende Sánchez

Volgens de BBC ziet de Colombiaan het niet zitten om in de Russische competitie in actie te komen en heeft hij Tottenham Hotspur laten weten dat hij niet wil praten met Spartak Moskou. Sánchez vindt het na een aantal seizoenen op de reservebank te hebben gezeten geen probleem om te vertrekken, maar wil een andere stap maken.

De Londenaren zijn echter tevreden met het akkoord dat ze met de Russen hebben gesloten en hopen dat de defensieve kracht de transfer alsnog wil overwegen. Naar verluidt zou Spartak Moskou bereid zijn om een bedrag van 15 miljoen euro op tafel te leggen, terwijl biedingen van andere clubs een stuk lager zouden liggen.

Financieel verlies Tottenham Hotspur

Hoe dan ook maakt Tottenham Hotspur een behoorlijk groot verlies op Sánchez. De club haalde hem in 2017 naar de Premier League, nadat hij een zeer succesvol seizoen bij Ajax achter de rug had. Onder leiding van Peter Bosz bereikte hij met de Amsterdammers de finale van de Europa League, waarin Ajax tegen Manchester United onderuitging.

Tottenham Hotspur legde vervolgens 50 miljoen euro op tafel om hem te contracteren, in de hoop dat hij snel een basisspeler zou worden. Sánchez overtuigde vervolgens nooit. Bosz is hem echter nog niet vergeten, want achter de schermen werkt PSV nog altijd aan zijn komst. Met de huidige situatie lijkt die overstap een stapje dichterbij te komen.

Heeft Sánchez gelijk?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
867+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie