“Het waren de slechtste 25 minuten ooit”

Foto: “Het waren de slechtste 25 minuten ooit”

Hugo Lloris heeft geen goede woorden over na de beschamende 6-1 nederlaag tegen Newcastle United. Tottenham Hotspur stond na 25 minuten al met maar liefst 5-0 achter. De aanvoerder van Spurs schaamt zich kapot en beschuldigt zich tegenover zijn fans. Ook Interim-manager Cristian Stellini steekt zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken.

Wanprestatie Tottenham Hotspur

“Het is allemaal heel beschamend. We moeten ons verontschuldigen aan de fans die meegereisd zijn of de wedstrijd gekeken hebben. We hebben ons vandaag niet van onze goede kant laten zien. We konden niet meegaan in het niveau van Newcastle United. We waren overal te laat. We hebben het volledig af laten weten in het eerste deel van de wedstrijd. Natuurlijk is de tweede helft een ander verhaal, maar dat is tekenend voor onze wedstrijd”, vertelt de Fransman, die in de rust wegens een blessure gewisseld werd, tegenover Sky Sports

Ook Interim-manager Stellini loopt leeg tegenover Sky Sports. “Er zijn geen woorden voor om ons optreden te beschrijven. Het waren denk ik de slechtste eerste 25 minuten van een wedstrijd die ik ooit heb gezien. Het is moeilijk te begrijpen dat het zo mis kon gaan”, vertelt de Italiaan op de persconferentie. 

Champions League-ticket dwaalt weg

Het was een uiterst belangrijke wedstrijd. Door het verlies, raakt een Champions League-ticket steeds meer uit het oog voor de Londenaren. Terwijl The Magpies naar de ruime overwinning juist een grote stap vooruit doen richting een deelname aan De miljoenenbal volgend seizoen.

Haalt Tottenham de topvier?

  • Ja
  • Nee
43+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie