‘Feyenoord kaapt Eredivisie-sensatie voor neus Ajax en PSV weg’

Foto: ‘Feyenoord kaapt Eredivisie-sensatie voor neus Ajax en PSV weg’

Feyenoord heeft de beste papieren om Anis Hadj Moussa in te lijven meldt De Telegraaf. De Rotterdammers zouden op pole position liggen en daarmee onder meer Ajax en PSV aftroeven. De buitenspeler, spelend op huurbasis voor Vitesse, maakte sinds zijn komst naar Arnhem indruk in de Eredivisie en dat levert hem nu naar alle waarschijnlijkheid een toptransfer op.

Feyenoord dicht bij een akkoord met Patro Eisden over transfer Hadj Moussa

De ochtendkrant meldt dat Feyenoord er alle vertrouwen in heeft dat de deal rond gaat komen. De huidige landskampioen zou dicht bij een akkoord zijn met de Belgische club Patro Eisden en Hadj Moussa zelf.

De aanvaller laat met zijn onnavolgbare passeerbewegingen zien een behoorlijke plaag te zijn voor veel linksachters in de Eredivisie. “Feyenoord-trainer Arne Slot zoekt al een tijdje naar een dergelijk type speler voor de aanval aan de rechterkant. Hoewel hij daar al diverse spelers heeft laten acteren zoals Calvin Stengs, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en zelfs uitkwam bij verdediger Bart Nieuwkoop heeft Slot de ideale structurele bezetting op rechts nog altijd niet gevonden. Daarbij is Minteh, die het vaakst de voorkeur kreeg, gehuurd van Newcastle United en gaat hij normaliter terug naar Engeland”, klinkt het in de ochtendkrant.

Hadj Moussa scoorde dit seizoen één doelpunt en gaf één assist in zeven wedstrijden voor Vitesse. De Algerijn staat nog onder contract bij Patro Eisden, maar het is vooralsnog onduidelijk wat voor transfersom Feyenoord moet betalen aan de Belgische club. In Rotterdam wordt Hadj Moussa gezien als een interessante speler die zich moet doorontwikkelen in De Kuip, zoals eerder andere spelers dat ook al deden onder leiding van trainer Slot.

Is Hadj Moussa een goede aanwinst voor Feyenoord?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
1078+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie