‘Chelsea zet in op Ziyech-ruildeal’

Foto: ‘Chelsea zet in op Ziyech-ruildeal’

Hakim Ziyech is nadrukkelijk in beeld om de aanvalslinie van FC Barcelona van nieuwe impulsen te voorzien. Volgens de Spaanse media is de buitenspeler bij Chelsea overbodig geworden, waardoor de Catalanen hopen toe te kunnen happen.

Het Spaanse SPORT pakt zaterdagochtend met het nieuws uit dat Chelsea wil inzetten op een ruildeal met FC Barcelona. Daarbij wil Chelsea Franck Kessié naar Londen halen en Ziyech juist laten vertrekken naar Barcelona. Volgens het Spaanse medium zou Barça een dergelijke deal niet zien zitten, maar willen de Spanjaarden wel kijken naar een alternatieve manier om Ziyech over te nemen.

Vervanger Depay

Naar verluidt is Ziyech al langer in beeld bij Barcelona en werd zijn naam in de vorige transferzomer ook al genoemd. Destijds trokken de Catalanen echter Ferran Torres en Adama Traoré aan. Barcelona-trainer Xavi heeft al aangegeven aanvallende versterking te willen hebben nu Memphis Depay is vertrokken naar Atlético Madrid, waardoor Ziyech nu opnieuw in beeld is.

De Marrokaans international zou mogen vertrekken bij The Blues, dat met onder meer Mykhailo Mudryk, João Felix en Noni Madueke drie nieuwe versterkingen haalde voor de vleugels. Daardoor is er geen plek meer voor Ziyech, die volgens SPORT bij een acceptabel aanbod mag vertrekken uit Londen.

Anfield

Premier League

21 januari 2023

13:30

Liverpool
Chelsea
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 januari 2023 13:33.

Zou Ziyech een aanwinst zijn voor Barcelona?

  • Ja, absoluut
  • Nee, dat denk ik niet
380+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie