Besiktas-scout gespot op tribune: namen vier Feyenoorders op notitieblok

Foto: Besiktas-scout gespot op tribune: namen vier Feyenoorders op notitieblok

Afgelopen weekend zat er een scout van Besiktas in De Galgenwaard om Feyenoord aan het werk te zien tegen FC Utrecht. De Turkse speurneus had de namen van vier Feyenoorders op zijn notitieblokje, zo blijkt uit een foto die in handen is van 1908.nl, gemaakt door iemand die ook op de tribune zat.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Turkse grootmacht droomt van stuntkomst Mats Wieffer

Met name de naam van Mats Wieffer viel van het notitieblok af te lezen. De kans lijkt echter niet heel groot dat de middenvelder, die nog aan het begin van zijn carrière staat, naar de Turkse Süper Lig zou willen. Zijn contract in De Kuip loopt tot medio 2027 door, zijn marktwaarde wordt op vijftien miljoen euro geschat. Eerder toonde SS Lazio ook al belangstelling voor Wieffer.

Trauner, López en Jahanbakhsh

Ook Gernot Trauner kreeg een benoeming op het kladblokje van de Besiktas-scout. De marktwaarde van de Oostenrijkse captain, die nog drie jaar vastligt bij Feyenoord, wordt op vijf miljoen geschat.

Tot slot werden ook Marcos López en Alireza Jahanbakhsh in de gaten gehouden, maar zij maakten allebei geen speelminuten in Utrecht. De transfermarkt is in Turkije nog tot 15 september aanstaande open. Al met al is de transferzomer voor Feyenoord misschien nog niet eens afgelopen. Terwijl die al zo roerig was. Alles over de transferzomer van Feyenoord lees je hier.

Foto: 1908.nl

Besiktas zou een goede stap zijn voor Wieffer

  • Eens
  • Oneens
501+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie