Almere City stunt met aantrekken voormalig Feyenoord-talent

Foto: Almere City stunt met aantrekken voormalig Feyenoord-talent

Almere City meldt via de officiële kanalen de komst van Rajiv van La Parra. Een transferstunt van de Keuken Kampioen Divisie-club, gezien de 31-jarige buitenspeler een rijk transferverleden heeft en enkele grote clubs zoals SC Heerenveen, Feyenoord, Wolverhampton Wanderers en Brighton & Hove Albion achter zijn naam heeft staan.

Van La Parra speelde voor het laatst in Griekenland bij Apollon Athene, waar zijn contract in februari 2022 werd ontbonden. De vleugelspeler is al een tijd clubloos, maar Almere durft de gok wel aan met Van La Parra, die een contract tot einde van het seizoen heeft getekend, met een optie voor nog een seizoen.

Reactie Van La Parra

De buitenspeler, die begon in de jeugd van Feyenoord, is blij dat Almere hem de kans weer wil geven. “Het begint allemaal bij ambitie en de drive om elke dag weer het beste uit jezelf te halen. Het verhaal van de club past daarom heel goed bij mijn verhaal. Ik zocht een club om weer aan voetballen toe te komen en de klik bij Almere City FC was er meteen. Als je ziet wat er hier allemaal gebeurt om als club elke dag beter te worden, dan kun je daar alleen maar ontzag voor hebben.”

Technisch manager Johan Hansma denkt met Van La Parra een buitenkansje te hebben binnengehaald. “Rajiv is een jaar lang op zoek geweest naar een club. Door de Brexit ging een terugkeer naar Engeland niet door. Hij wil graag zijn kwaliteiten laten zien en is blij met de kans die wij hem bieden. In proeftrainingen en in gesprekken met diverse mensen binnen de club heeft hij een positieve en goede indruk achtergelaten.”

Is Van La Parra een aanwinst voor Almere City?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
176+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie