Ajax wordt gewaarschuwd

Soccernews

Hatem Trabelsi heeft nog geen nieuwe club gevonden en dus behoort een langer verblijf bij Ajax nog steeds tot de mogelijkheden. Franklin Sedoc, de zaakwaarnemer van de Tunesische rechtsback, waarschuwt het bestuur van de Amsterdammers snel boter bij de vis te doen.
‘Als Ajax hem wil behouden kunnen ze nu laten zien wat hen dat waard is’, vertelt Sedoc in de nieuwe Voetbal International. ‘In het verleden hebben ze Hatem al heel wat beloofd, maar vaak werden die afspraken niet nagekomen. Ik hoop dat ze nu inzien dat het tijd is Hatem te gaan waarderen.’

Trabelsi heeft nog een contract tot de zomer van 2006 bij Ajax. Wil de club nog geld voor hem vangen en de gewilde verdediger niet gratis de Arena uit zien lopen, dan zal het deze zomer tot een transfer moeten komen.

Bijna een jaar lang lagen Trabelsi en Ajax met elkaar overhoop, nadat de Amsterdamse club besloot een eenzijdige optie in het contract van de Tunesische international te lichten.

Dit tegen de zin in van Trabelsi. De speler zelf had gehoopt na afloop van het vorige seizoen transfervrij te zijn, maar zag zich door het lichten van die optie tot medio 2006 aan Ajax verbonden. In oktober 2004 kwam hij weer in actie.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie