LiveScore Bet
80/100

LiveScore Bet Review (mei 2024)

LiveScore Bet, een opwindende en innovatieve naam in de wereld van sportweddenschappen, biedt een unieke gokervaring voor enthousiaste spelers over de hele wereld. Met een focus op het leveren van hoogwaardige diensten en het aanbieden van een breed aanbod aan weddenschapsmogelijkheden, heeft LiveScore Bet zich gevestigd als een vertrouwde aanbieder in Nederland

De naam van deze ‘bookie’ klinkt je misschienb wel bekend in de oren, dat kan niet anders: LiveScore is al sinds jaar en dag dé grootste speler op het gebied van (verrassing)… livescores. Ze weten wel van wanten bij het bedrijf, maar de grote vraag is natuurlijk: wordt LiveScore Bet even populair als LiveScore? Lees hier alles over de mogelijkheden van LiveScore Bet in Nederland.

  • Uitgebreid aanbod sportweddenschappen
  • LiveScore Bet Squads
  • Livescore Bet app beschikbaar
LiveScore Bet
80/100
BedrijfLiveScore Bet
Opgericht2019
VergunningNederlandse Kansspelautoriteit
UitbetalingstijdGemiddeld 1-2 werkdagen
Min. uitbetalingGeen minimum
Min. inzet€0,10
Min. storting€10,00
Betaalmethodes (o.a.)ideal-logo mastercard-logovisa-logo
Helpdesk24/7 bereikbaar (telefoon, e-mail, live chat)
Onze waardering9/10

Geschiedenis LiveScore Bet 

De opkomst van LiveScore Bet is nauw verbonden met de indrukwekkende geschiedenis van LiveScore zelf. Terwijl LiveScore Bet nog een relatief jonge speler is, heeft het platform waarop het gebaseerd is, LiveScore, al meer dan twee decennia lang een belangrijke rol gespeeld in het leveren van sportinformatie aan fans over de hele wereld.

De roots van LiveScore gaan terug tot 1998, een tijd waarin digitale platforms nog in de kinderschoenen stonden. In een tijdperk dat gedomineerd werd door geschreven media zoals kranten en magazines, bracht LiveScore een revolutie teweeg door sportliefhebbers een platform te bieden waar ze real-time tussenstanden en uitslagen konden raadplegen, voornamelijk gericht op voetbal. Dit betekende een enorme verschuiving voor fans, die voorheen afhankelijk waren van Teletekst of traditionele media om op de hoogte te blijven van sportevenementen.

Met het verstrijken van de eeuw en de opkomst van het digitale tijdperk, groeide LiveScore mee met de digitale boom. Het platform evolueerde van een eenvoudige tussenstanden-app tot een uitgebreide sportnieuwsbron die beschikbaar is op verschillende apparaten en platforms. De mogelijkheid om overal en altijd sportevenementen te volgen, maakte LiveScore tot een onmisbare metgezel voor sportfans over de hele wereld. Deze toewijding aan kwaliteit en toegankelijkheid resulteerde in een indrukwekkend aantal van maar liefst 50 miljoen unieke bezoekers per maand.

In 2020 werd de natuurlijke uitbreiding naar sportweddenschappen gerealiseerd met de lancering van LiveScore Bet. Hoewel het platform pas in 2020 formeel zijn intrede deed, kwam het pas echt tot bloei op 1 oktober 2021, toen het een felbegeerde goklicentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) verwierf. Deze mijlpaal opende de deuren naar de Nederlandse gokmarkt en legde de basis voor de groei en het succes van LiveScore Bet in ons land.

Met een solide basis in de rijke geschiedenis van LiveScore en een veelbelovende start in de wereld van sportweddenschappen, lijkt LiveScore Bet klaar te zijn om een blijvende indruk te maken op de Nederlandse gokmarkt en daarbuiten.

Online weddenschappen 

LiveScore Bet presenteert zichzelf als dé bestemming voor sportweddenschappen, en een snelle blik op het platform bevestigt dat deze claim meer dan waar is. Het sportsbook is indrukwekkend uitgebreid en biedt een schat aan mogelijkheden voor gokkers van alle niveaus.

Met tientallen sporten om uit te kiezen en eindeloos aantal competities, is er voor elke sportliefhebber wel iets te vinden. Van de populaire favorieten zoals voetbal, tennis en basketbal tot meer niche-disciplines zoals cricket, snooker en MMA, het aanbod is divers en uitgebreid. Een van de meest opwindende functies van LiveScore Bet is het live-wedden, waarbij je weddenschappen kunt plaatsen terwijl sportevenementen al begonnen zijn. Dit opent de deur naar een geheel nieuwe dimensie van opwinding en mogelijkheden, omdat gokkers direct kunnen reageren op veranderende omstandigheden en nieuwe kansen kunnen benutten terwijl ze naar de actie kijken.

Een andere handige optie die LiveScore Bet biedt, is de mogelijkheid om tussentijds uit te cashen. Dit stelt gokkers in staat om hun winsten te verzilveren voordat een evenement is afgelopen, waardoor ze controle hebben over hun weddenschappen en risico’s kunnen beheren op basis van de ontwikkelingen in de wedstrijd. Wat de technologie betreft, vertrouwt LiveScore Bet op SB Tech, een toonaangevende aanbieder van sportsbook-platforms. Dit zorgt ervoor dat het platform altijd up-to-date is met de nieuwste odds en technologische ontwikkelingen, waardoor gokkers een naadloze en betrouwbare gokervaring kunnen verwachten. Met ‘LiveScore’ in de naam is het geen verrassing dat het platform altijd gericht is op real-time informatie en updates.

Kortom, met zijn uitgebreide aanbod aan sporten, live-wedden opties, cash-out mogelijkheden en toonaangevende technologie, biedt LiveScore Bet een ongeëvenaarde gokervaring voor sportfans en gokliefhebbers over de hele wereld.

LiveScore Bet
80/100
WED €10 & ONTVANG €50 GRATIS
*24+. Alleen voor nieuwe spelers. U dient zich in te schrijven via de aanbiedingslink. Inschrijven na 29-10-2023 00:00 uur. Zet minimaal € 10 in met een minimale quotering van 1,50 op sportweddenschappen. Geplaatst en verwerkt binnen 14 dagen na registratie. Je ontvangt 3x € 10 en 1x € 20 aan gratis weddenschappen, die binnen 7 dagen moeten worden geaccepteerd en na acceptatie 7 dagen geldig zijn. Zie regels hieronder. Registreer u bij CRUKS om uzelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een licentie van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Klik hier voor de volledige voorwaarden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18 jaar of ouder+

Bonussen en promoties

Als speler van LiveScore Bet word je verwelkomd met verleidelijke bonussen die je gokervaring een flinke boost kunnen geven. Of je nu een nieuweling bent in de wereld van online gokken of een ervaren speler, er is altijd een bonus die bij je past. Op de bonuspagina van LiveScore Bet vind je gedetailleerde informatie over de verschillende LiveScore Bet bonussen die momenteel beschikbaar zijn.

Van welkomstbonussen tot stortingsbonussen, gratis weddenschappen en speciale acties, er is voor elk wat wils. Deze bonussen variëren in omvang en voorwaarden, dus het loont de moeite om de bonuspagina regelmatig te bekijken om te zien welke aanbiedingen er op dat moment beschikbaar zijn. Met de bonussen van LiveScore Bet krijg je de kans om je gokbudget te vergroten en meer waarde te halen uit je tijd op het platform. Let er wel op dat je minimaal 24 jaar oud moet zijn om een bonus te kunnen gebruiken.

LiveScore Bet
80/100
WED €10 & ONTVANG €50 GRATIS
*24+. Alleen voor nieuwe spelers. U dient zich in te schrijven via de aanbiedingslink. Inschrijven na 29-10-2023 00:00 uur. Zet minimaal € 10 in met een minimale quotering van 1,50 op sportweddenschappen. Geplaatst en verwerkt binnen 14 dagen na registratie. Je ontvangt 3x € 10 en 1x € 20 aan gratis weddenschappen, die binnen 7 dagen moeten worden geaccepteerd en na acceptatie 7 dagen geldig zijn. Zie regels hieronder. Registreer u bij CRUKS om uzelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een licentie van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Klik hier voor de volledige voorwaarden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18 jaar of ouder+

Klantenservice 

LiveScore Bet streeft naar een uitstekende klantenservice om spelers te ondersteunen en hun ervaring op het platform zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met meerdere communicatiekanalen, waaronder e-mail en telefoon, staat het klantenserviceteam klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en algemene ondersteuning te bieden aan spelers.

Als je hulp nodig hebt of vragen hebt over bijvoorbeeld accountinstellingen, bonussen, weddenschappen of technische problemen, kun je contact opnemen met de klantenservice via e-mail op [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer 0800 023 0926. Het klantenserviceteam van LiveScore Bet staat bekend om zijn vriendelijke en professionele benadering en doet er alles aan om spelers snel en effectief te helpen bij hun vragen en problemen. Met een toegewijd team achter de schermen kan je als speler met een gerust hart genieten van je gokervaring bij LiveScore Bet, wetende dat hulp altijd binnen handbereik is.

Gebruiksvriendelijkheid 

Wie een gebruiksvriendelijk wedkantoor zoekt, is bij LiveScore Bet aan het juiste adres. Voor gebruikers van LiveScore is het platform werkelijk een feest der herkenning. En… laten we eerlijk zijn, LiveScore heeft die hierboven genoemde 50 (!) miljoen users natuurlijk niet zomaar vergaard. LiveScore Bet ziet er eigenlijk precies zo uit als LiveScore en is dus even overzichtelijk. In het midden van het scherm zijn alle recente wedstrijden dan wel evenementen te zien en aan de linkerkant kun je een specifieke sport selecteren, om je daarna een weg te begeven naar een competitie en later een sportduel. 

Inzetten is een makkie: je selecteert een odd en rechtsboven in beeld verschijnt je wedbriefje. Vervolgens is het een kwestie van je gokbedrag invoeren en klaar is Kees! Combiweddenschappen maken is al even makkelijk, en op het gebied van gebruiksgemak kunnen we gewoonweg zeggen dat LiveScore Bet zijn zaakjes héél goed voor elkaar heeft.

LiveScore Bet review

Mobiel 

LiveScore Bet biedt de gokker een app (op iOS en Android), die minstens net zo overzichtelijk als de normale website. Daarnaast is het mogelijk om je voorkeuren aan te geven, waardoor je jouw favoriete teams op de voet kunt volgen. De mobiele website is echter óók bijzonder gebruiksvriendelijk, dus er is geen noodzaak om de app uit de Apple Store of de Google Play Store te trekken. Handig is het natuurlijk wel! 

LiveScore Bet
80/100

Betaalmethodes

Natúúrlijk kun je bij LiveScore Bet geld storten door gebruik te maken van iDEAL, in ons land verreweg het populairste platform op dit gebied. Ook kun je echter geld op je wedrekening bijschrijven door je creditcard (MasterCard dan wel VISA) te gebruiken. Uitbetalen loopt natuurlijk via de bank, waarbij het minimale bedrag €10 is. Een uitbetaling wordt meestal binnen 24 uur verwerkt en tot die tijd is het mogelijk om hem te annuleren. Na de 24 uur is het afhankelijk van jouw bank hoe lang het duurt voor het geld daadwerkelijk op jouw rekening staat.

MethodeKostenUitbetalingsduurMin. stortingMax. uitbetaling
ideal-logoiDEALNee€10
mastercard-logoMastercardNeeMaximaal 24 uur€10Geen maximum
visa-logoVISANeeMaximaal 24 uur€10Geen maximum
BankoverschrijvingNeeMaximaal 24 uurGeen minimumGeen maximum
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie