Feyenoord kan miljoenendeal sluiten: “Het ligt op tafel”

Foto: Feyenoord kan miljoenendeal sluiten: “Het ligt op tafel”

Een groep van vier investeerders is van plan om Feyenoord financieel te ondersteunen. Volgens Chris Woerts zoeken de Rotterdammers het aanbod van het kwartet momenteel uit, zo vertelt hij bij VI Vandaag.

Naar verluidt willen ze aandelen van Feyenoord overnemen voor een bedrag van veertig miljoen euro, geld dat de club zeer goed kan gebruiken. Bovendien hebben ze laten weten bereid te zijn om vijftien miljoen euro aan leningen aan te bieden, zodat Feyenoord nóg eerder op de transfermarkt vooruit kan.

“Het ligt op tafel. Het wordt nu beoordeeld door Lazard, het financiële bureau dat Feyenoord heeft ingehuurd om het te beoordelen”, stelt Woerts in het gesprek. “Voor Feyenoord is iedere euro er een. Met dit geld kunnen ze wat doen op de transfermarkt en de Vrienden van Feyenoord moeten nog afgekocht worden.”

Het is niet de eerste keer dat Feyenoord bezig is met investeerders. In het verleden kreeg de club al eens een aanbod van vijftig miljoen euro, maar dan moest wel Feyenoord City er komen. Dat vond Feyenoord geen behapbare eis, waardoor het besloot af te haken. Ook ging het mis bij een groep Amerikaanse investeerders.

Zware opgave

Dennis te Kloese, die sinds kort als algemeen directeur de baas is van Feyenoord, staat de komende periode dan ook direct een aantal belangrijke beslissingen te wachten. Bovendien loopt achter de schermen nog altijd de discussie rondom het bouwen van een nieuw stadion. Momenteel wordt de haalbaarheid van het project onderzocht.

Wint Feyenoord het landskampioenschap? Grijp 19 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Komt de investeerder er nu wel?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
439+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie