Vrijdag emotioneel afscheid Feyenoord van publiekslieveling

Foto: Vrijdag emotioneel afscheid Feyenoord van publiekslieveling

Feyenoord neemt aanstaande vrijdag uitgebreid afscheid van de overleden oud-speler Christian Gyan, die op 29 december jongstleden op 43-jarige leeftijd zijn laatste adem uitblies.

Feyenoord en FSV De Feijenoorder organiseren voor fans de kans om een laatste groet aan Gyan te brengen. De club schrijft op het digitale thuisfront: “De familie van Christian Gyan is zeer dankbaar voor de donatiecampagne van Feyenoord en FSV De Feijenoorder, die dankzij vele donaties totaal liefst € 147.307,90 opbracht. Zij hebben aangegeven de supporters graag de kans te geven om vrijdag een laatste groet te brengen, een dag voordat de uitvaart plaatsvindt in besloten kring.”

Feyenoord vervolgt de info: “Supporters kunnen vanaf 14:15 uur verzamelen op het voorplein van De Kuip aan de Olympiaweg, waar de rouwauto met Christian Gyan langs zal rijden. Vanwege de coronamaatregelen worden alle aanwezigen verzocht om zich zoveel mogelijk over het voorplein te verspreiden en de afstand tot de familie van Gyan te respecteren.”

De Rotterdammers besluiten: “Feyenoord en de FSV De Feijenoorder hopen op een waardig eerbetoon aan Christian Gyan, een echte publiekslieveling die tien jaar onder contract stond bij de club en in zijn tijd in Nederland vele harten van het legioen veroverde.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie