Snoyl achter tralies op verdenking van mishandeling

Soccernews

[img align=left]uploads/snoyl, ferne [closeup].jpg[/img]Ferne Snoyl zit achter de tralies. De speler van NEC zou naar verluidt zijn 23-jarige vriendin mishandeld hebben en op verdenking daarvan is hij in de cel gezet. Vorige week donderdag zou Snoyl zijn vriendin mishandeld hebben, waarop zij aangifte heeft gedaan. De linkspoot is vervolgens direct gearresteerd.

Technisch directeur van NEC, Carlos Aalbers, was nog maar van weinig op de hoogte: “Ik kan er weinig over zeggen. Ik kan alleen bevestigen dat er vorige week in zijn privé-sfeer iets is gebeurd. De details ontbreken voor mij ook nog.” De zaakwaarnemer van Snoyl, Winnie Haatrecht, reageerde kort tegenover het [i]Algemeen Dagblad[/i]: “Dit is een privé-kwestie en daar reageer ik niet op. Er is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Ferne wil ook niet reageren.”

Snoyl was afgelopen weekend in het duel met Ajax nog afwezig wegens ‘ziekte. De ploeg van Mario Been speelde zonder de middenvelder met 0-0 gelijk tegen de Amsterdammers.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie