Unibet-weekend: Ajax, Feyenoord en de nachtmerrie van Ten Hag

Foto: Unibet-weekend: Ajax, Feyenoord en de nachtmerrie van Ten Hag

Ook in de aankomende competitieronde worden er weer een aantal mooie duels gespeeld, in binnen- én buitenland, maar ééntje springt ertussenuit: de altijd verhitte clash tussen Manchester United en Liverpool (op maandagavond om 21.00 uur). Voor oefenmeester Erik ten Hag is het immers al bijna do or die op Old Trafford, na pijnlijke nederlagen tegen Brighton & Hove Albion (1-2) en Brentford (4-0). Wat het dit keer ook wordt, bookmaker Unibet kijkt met je mee!

Laten we in ons eigen landje beginnen, waar we het een weekendje moeten stellen zonder PSV. De Eindhovenaren maakten onlangs immers bekend: “Door het bereiken van de Champions League-play-off is de thuiswedstrijd tegen FC Volendam automatisch verplaatst. Het Eredivisieduel tegen de promovendus gaat van 20 naar 31 augustus. De aftrap is om 18.45 uur.”

Ajax op Het Kasteel

De andere twee Eredivisie-topclubs, Ajax en Feyenoord, komen echter wél gewoon in actie. De Amsterdammers zijn als eerste aan de beurt, op zondagmiddag om 14.30 uur, en nemen het op Het Kasteel op tegen Sparta Rotterdam. Dat de ploeg van coach Alfred Schreuder favoriet is staat natuurlijk buiten kijf, al is de odd voor een uitzege in Rotterdam misschien nog wel wat hoger dan verwacht (1.32). De andere twee uitkomsten, een gelijkspel (6.00) dan wel een overwinning van de thuisploeg (10.00), liggen hoe dan ook minder voor de hand. 

Wordt het weer een walk-over, zoals tegen FC Groningen (6-1)? Voor een Amsterdamse winstpartij met meer dan drie goals verschil krijg je bijvoorbeeld 5.40 keer je inleg! Daarnaast zou inzetten op een goaltje van Brian Brobbey (1.92), Dusan Tadic (2.10), Antony (2.35) of Steven Bergwijn (2.35) best eens kunnen lonen.


Feyenoord in Brabant

Wat voor Ajax geldt, geldt eigenlijk ook voor Feyenoord. Dat neemt het in het Mandemakers Stadion op tegen RKC Waalwijk (zondag om 16.45 uur) en is natuurlijk óók favoriet (1.45). Bij de Rotterdammers zou puntenverlies, een remise (5.50) of zelfs een verliespartij (6.50), echter harder aankomen door de eerdere ‘misstap’ tegen sc Heerenveen (0-0). De verwachting is dat aanwinst Santiago Giménez dit keer meer speeltijd krijgt. Maakt hij een doelpuntje (1.92)? En scoort de Mexicaan dan de eerste Feyenoord-goal (4.70) óf de laatste (4.70)?

Paniek in Manchester

Door naar Manchester United, waar het twee voor twaalf is. Op ongekende wijze ging de (gewezen) Premier League-grootmacht af bij Brentford en na afloop van die partij nam Erik ten Hag geen blad voor de mond: “Het is moeilijk en verrassend voor me. Dit team moet de verantwoordelijkheid nemen. Het spijt me voor de supporters, we hebben ze teleurgesteld. Ik heb de spelers gevraagd om met het geloof te spelen en om verantwoordelijkheid te nemen. Dat hebben ze niet gedaan.” De voormalige Ajax-coach greep in in de rust, toen het overigens al 4-0 stond… “Mijn drie wissels waren om frisse benen in de ploeg te brengen. Ik had alle acht anderen ook kunnen vervangen.”

Daar is natuurlijk geen woord Spaans bij, en na twee wedstrijden spelen staat United laatste in de Engelse competitie. En dan is het volgende treffer er ook nog eentje tegen Liverpool, ga er maar aanstaan! The Reds zijn natuurlijk de uitgesproken favoriet (1.63), zélfs op Old Trafford, maar dat betekent óók dat de quoteringen voor een gelijkspel (4.45) of een thuisoverwinning (5.50) behoorlijk aantrekkelijk zijn! En nul uit drie, met daarbij een nederlaag tegen rivaal Liverpool, dat mag Ten Hag natuurlijk niet overkomen.



Unibet

Ons land telt inmiddels een flink aantal gelicentieerde bookmakers, maar er kan er maar één de grootste zijn. Die eer is weggelegd voor… Unibet, een wedkantoor dat het zelfs voor elkaar heeft gekregen dat er in de volksmond gesproken wordt van ‘een Unibetje zetten’ in plaats van ‘een wedje’. Inmiddels hoort de ‘bookie’ er weer helemaal bij (Unibet heeft een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit). En om dat te vieren biedt de bookmaker jou een mooie bonus aan: €40 aan freebets bij €10 inzet! Claim hier jouw welkomstcadeautje!

Check de odds alsjeblieft zelf voordat je inzet. De quoteringen in dit artikel zijn op het moment van schrijven juist, maar kunnen natuurlijk veranderen!

Gaat United weer verliezen?

  • Ja
  • Nee
137+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie