Maguire vertelt over zijn eerste indruk van Malacia

Foto: Maguire vertelt over zijn eerste indruk van Malacia

Tyrell Malacia traint inmiddels pak hem beet een week mee bij Manchester United. Zijn kersverse ploeggenoot Harry Maguire, die gisteren nog van Erik ten Hag te horen kreeg dat hij ondanks alle kritiek ‘gewoon’ aanvoerder blijft, laat zich uit over de linksback.

Maguire is vooral lyrisch over de werkethiek en positieve uitstraling van de bij Feyenoord weggekochte Nederlander. “Hij is hier binnengekomen met een grote glimlach op zijn gezicht. Hij past erg goed in deze groep. Hij heeft nog maar een paar keer meegetraind, maar hij is erg fit en ik weet zeker dat hij net als de rest snel gaat wennen aan het spelen onder deze manager.”

Ten Hag

Over die manager, Ten Hag, is Maguire ook enthousiast. “Hij stelt hoge eisen, maar daar zijn we ook blij mee. We willen graag beter worden en ik weet zeker dat hij een grote impact zal hebben bij deze club. Er zijn al veel tactische ideeën op ons afgekomen. We hebben nog maar vier weken te gaan tot de start van het nieuwe seizoen, dus je moet zowel conditioneel als tactisch flink aan de slag. Hij is veeleisend op alle vlakken. Ik vind dat hij het geweldig gedaan heeft in de eerste week.”

“We zijn allemaal scherp teruggekomen, maar we moeten nog fitter worden. Terugkijkend op vorig jaar moeten we nog meer doen: fitter worden en zowel fysiek als mentaal sterker zijn.” Op 7 augustus is de seizoensouvertoure van United, tegen Brighton.

TIP: Pak 28x je inzet bij een Premier League-titel voor Manchester United!

View this post on Instagram

Een bericht gedeeld door Manchester United (@manchesterunited)

View this post on Instagram

Een bericht gedeeld door Manchester United (@manchesterunited)

View this post on Instagram

Een bericht gedeeld door Manchester United (@manchesterunited)

Malacia wordt een succes bij Man United

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
105+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie