‘PSV wil dubbelslag slaan en streep zetten door transfers’

Foto: ‘PSV wil dubbelslag slaan en streep zetten door transfers’

PSV wil er komend seizoen alles aan doen om Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré in Eindhoven te houden. Het tweetal staat echter nadrukkelijk in de belangstelling van diverse clubs. Met name uit de Premier League is er veel interesse voor Gakpo en Sangaré, maar concrete aanbiedingen werden nog niet op tafel gelegd.

In een interview met Voetbal International laat technisch directeur John de Jong dan ook weten dat PSV komende zomer geen spelers hoeft te verkopen. “We hebben de intentie om de groep bij elkaar te houden dus ook Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré. We hebben geen grote verkopen nodig om de cijfers te redden. We willen een zo sterk mogelijke selectie hebben en met Gakpo en Sangaré in de groep is dat zo.”

Geen biedingen ontvangen

Sangaré werd onder andere al gelinkt aan clubs als Newcastle United, Liverpool en Leicester City en zou in zijn contract een transferclausule hebben staan van een bedrag om en nabij de veertig miljoen euro. Ook Gakpo zou voor een bedrag van minimaal veertig miljoen euro mogen vertrekken, maar De Jong zegt nog geen biedingen te hebben ontvangen voor het tweetal. “Ik denk dat we een reële kans hebben dat we zowel Gakpo als Sangaré kunnen behouden. We hebben ook nog geen enkele concrete aanbieding van een club gehad.”

De technisch directeur denkt dan ook dat het tweetal ook wel open staat voor een langer verblijf in Eindhoven. “Ik voel wel de bereidheid bij hen om over een langer verblijf na te denken. Deze jongens voelen na gesprekken met onder anderen Ruud van Nistelrooij dat ze bij ons zeer welkom zijn en dat ze belangrijk kunnen zijn in de titelrace. We kunnen allerlei voorwaarden verzinnen om ze te houden, contractverbetering bijvoorbeeld, maar een goed verhaal van Ruud is het voornaamste.”

TIP: Eindigt Liverpool tegen Real Madrid in een gelijkspel? De odd is 3.75!

Moet PSV Gakpo en Sangaré verkopen?

  • Ja
  • Nee
395+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie