Scherpe kritiek op zet Overmars: ‘Gevaarlijke situatie’

Foto: Scherpe kritiek op zet Overmars: ‘Gevaarlijke situatie’

Marc Overmars koos er deze week voor om Mark van Bommel binnen te halen als coach van ‘zijn’ Royal Antwerp. Andries Ulderink, weggekaapt uit Enschede, wordt diens assistent. Journalist Valentijn Driessen heeft zo zijn twijfels bij het binnenhalen van een flinke Nederlandse enclave in België.

Mark van Bommel, het is nog niet helemaal rond, krijgt dan een Nederlandse assistent, en die heeft natuurlijk een kunstje geflikt bij FC Twente, Andries Ulderink”, begint Driessen in de podcast Kick Off van De Telegraaf. “Die heeft gezegd dat hij niet meer op een lijn zit met Ron Jans. En die geluiden waren er ook.”

“Een week na de competitie had hij een gesprek aangevraagd en dat aangegeven, en of zijn eenjarige contract verscheurt kon worden”, vervolgt Driessen. “Dan zeggen ze bij Twente: ‘Ja, als jullie echt niet meer door een deur kunnen’. Maar uiteindelijk bleek het zo te zijn dat hij al contact had met Antwerp en dat hij daar assistent-trainer wordt..”

‘Gevaarlijke situatie’

“Dus dat was de hoofdreden om dat contract verscheurd te laten krijgen. En ik vind: Overmars zit er al en het wordt natuurlijk een gevaarlijke situatie als je daar een heel Nederlands contingent binnenhaalt. Dan ben je ook tegelijk heel erg kwetsbaar, want je moet ook kijken naar het verleden van die club. En betrek dan ook mensen uit het verleden van Antwerp erbij.” Ondertussen klinken er ook nog de geruchten dat Overmars twee Nederlandse spelers naar de club wil halen: Quentin Timber (FC Utrecht) en Micky van de Ven (Wolfsburg).

TIP: Verlies van Antwerp tegen Union St. Gilloise dit weekend levert 1.50x je inleg op!

Eens met Driessen?

  • Ja
  • Nee
131+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie