VI-mannen wijzen naar ‘de grote dildo’ na sneer Mark Rutte

Foto: VI-mannen wijzen naar ‘de grote dildo’ na sneer Mark Rutte

Mark Rutte vertelde deze week aan verslaggever Jaïr Ferwerda dat hij niet meer bij Vandaag Inside aan wil schuiven omdat hij het ‘onbeschoft vindt dat zij na de uitzending gelijk de auto in springen, zonder nog een borreltje met hem te drinken’.

Genee, Gijp en Derksen reageren op sneer Mark Rutte richting Vandaag Inside

Wilfred Genee meldt in de VI-uitzending van maandag: “Ik ben gewoon blijven hangen, we hebben aan de bar gehangen, jullie waren gelijk weg.” René van der Gijp stelt dat er simpelweg een gebrek aan een leuk barretje nabij de studio is. “Ik heb bij hem (Rutte, red.) bij Op1 gezeten, daar heb je echt een gezellig plekje, met hapjes en drankjes. Wij gaan nog even met een stukje kaas in de make-up staan hier. Dat is niet gezellig.”

Naborrelen met gasten die betaald worden krijgt bovendien al snel iets zakelijks, stelt Van der Gijp verder. “Maar misschien hadden we het bij Rutte wel moeten doen. Hij is natuurlijk wel gratis.”

Driessen: ‘Gelul joh, je kunt hierachter ook een glas wijn drinken’

Valentijn Driessen denkt dat Rutte jokt over de reden van zijn ‘boycot’. “Dat is een drogreden. Je gelooft toch niet werkelijk dat dit de reden is? Hij wordt dadelijk chef van de NAVO of secretaris-generaal en dan wil hij niet meer aan deze tafel zitten met een grote dildo. Dat is gewoon het verhaal. Gelul joh, je kunt hierachter ook een glas wijn drinken.”

Johan Derksen zegt tot slot dat hij ‘na iedere uitzending wel gelijk naar huis wil’. “Ik heb helemaal geen zin om hier na de uitzending nog lang door te lullen, met wie dan ook. In de eerste plaats drink ik niet en ik moet dat pleuriseind nog naar huis. Zolang jullie voor de uitzending niet gezellig praten, doe ik het na de uitzending ook niet.”

Had jij Rutte graag nog een keer in VI gezien?

  • Ja
  • Nee
109+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie