Talpa onthult: deze twee heren vervangen Johan Derksen

Foto: Talpa onthult: deze twee heren vervangen Johan Derksen

Johan Derksen wordt dinsdag geopereerd aan zijn liesbreuk en zal ‘s avonds niet aan tafel zitten bij Vandaag Inside. De lege stoelen worden opgevuld door vaste gasten Valentijn Driessen en Job Knoester.

Bij absentie Johan Derksen schuiven Job Knoester en Valentijn Driessen dinsdagavond aan

“Als ik niets heb, dan kom ik. Maar ik vind het ook een beetje maniakaal om naar een talkshow te gaan als je net geopereerd bent. Maar ja, als jullie kijkers willen hebben, dan kom ik wel”, zegt Derksen, geciteerd door het Algemeen Dagblad. Dat lijkt echter niet te gaan gebeuren.

Eerder dit jaar miste Derksen al een aflevering vanwege pijn aan zijn darm. “Ik zat in de auto en er zat een darm klem. Nou, dan wil je niet weten hoe pijn dat doet. Je kunt niet meer zitten en je kunt ook niks met je benen doen (…) En dan in één keer voel je: tjoep. En dan is het over.”

Valentijn Driessen: ‘Het is niet de eerste keer dat ik Johan Derksen vervang’

Vorige week zei Derksen al cynisch: “Het is wel een levensbedreigende ingreep! Het duurt twintig minuten namelijk. Ze maken gewoon een sneetje en dan douwen ze die darmen terug en dan doen ze er een netje voor. Het is een scheurtje in de buikwand, hè. Ik wil het wel laten zien.”

Driessen zei maandagavond In De Wandelgangen: “Het is niet de eerste keer dat ik hem vervang. Ik heb hier ook al met een plaksnor gezeten, volgens mij twee keer. Toen was hij van de trap gevallen.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Goede opvolging?

  • Ja
  • Nee..
424+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie