Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

STEMMEN MAAR! Wie was de beste keeper? | SN Team van het Seizoen

Foto: STEMMEN MAAR! Wie was de beste keeper? | SN Team van het Seizoen

Dames en heren en iedereen die SoccerNews zo kort op de voet volgt, het is weer tijd voor het SoccerNews Team van het Seizoen! Elke week keken jullie massaal zaterdagochtend naar ons prachtige SN Team van de Week en uit die 34 teams plus voorselecties is een shortlist gerold van liefst 44 sterspelers uit de Eredivisie. Maar welk elftal is het allerbeste? Jij kan jouw favorieten in het SN Team van het Seizoen 2023-2024 stemmen! We beginnen uiteraard in het doel.

Keeper van het SN Team van het Seizoen 2023-2024: Nick Olij, Walter Benítez, Lars Unnerstall of Timon Wellenreuther?

Voor elke positie van het SN Team van het Seizoen hebben we op basis van het SN Team van de Week (x34), statistieken en een flinke dosis subjectiviteit vier spelers geselecteerd. Je kan onderaan dit bericht, maar ook via Instagram, FacebookYouTube en Twitter jouw stem uitbrengen!

Nick Olij (Sparta)

Nick Olij was vorig seizoen al genomineerd voor het SN Team van het Seizoen en heeft dit jaar zich ook weer in de shortlist gekeept. Meerdere keren stond hij in het SN Team van de Week en hij was het hele jaar door stabiel ballen aan het tegenhouden bij Sparta. In 34 wedstrijden kreeg hij 48 tegengoals tegen, noteerde hij 8 clean sheets en was hij goed voor 115 reddingen. Met zijn uitstraling en katachtige reflexen pakte hij punten voor Sparta. Dat zag ook bondscoach Ronald Koeman en keeperstrainer Patrick Lodewijks. Olij mag niet alleen hopen op een plek bij Oranje op het EK maar ook in het sterrencorps van het SN Team van het Seizoen.

Walter Benítez (PSV)

Walter Benítez brak door bij PSV als man van de meeste clean sheets: 18 in 34 wedstrijden. Hij pakte altijd een 7 en was ook mede verantwoordelijk voor slechts 20 Eindhovense tegentreffers. De Argentijn zat bijna standaard in de voorselectie van het SN Team van de Week, maar haalde wonderbaarlijk genoeg nooit de definitieve selectie. Dat geldt ook voor het Argentijnse elftal. Gaat het Benítez deze keer wel lukken in het SN Team van het Seizoen?

Lars Unnerstall (FC Twente)

De ster onder de keepers van het seizoen 2022-2023 is weer in de race voor het SN Team van het Seizoen 2023-2024. Hij was vorig jaar veruit de beste, maar heeft nu meer te duchten van de concurrentie: Lars Unnerstall. De FC Twente-goalie was dit jaar goed voor 34 tegentreffers in 32 wedstrijden en hield 10 keer de nul. Hij had samen met Jasper Cillessen de meeste uitverkiezingen in het SN Team van de Week (4 keer), maar was heel wat stabieler dan de NEC-doelman.

Timon Wellenreuther (Feyenoord)

Voor Timon Wellenreuther wordt een beetje een uitzondering gemaakt. Hij heeft na heel veel wikken en wegen de voorkeur gekregen boven Jasper Cillessen en Etienne Vaessen (RKC). De Feyenoord-doelman had dit seizoen geen redding tegen Ajax nodig om op te vallen. Hij was de vaste stand-in van Justin Bijlow en meer dan verwacht nodig. De Duitse keeper deed het op het oog zelfs beter dan de Feyenoorder en heeft daardoor heel wat fans in Rotterdam en omgeving erbij gekregen. Hij neemt hoogstwaarschijnlijk afscheid van Feyenoord met 19 wedstrijden afgelopen seizoen waarin hij liefst 11 keer de nul hield en slechts 12 doelpunten om de oren kreeg. Daarmee kan hij vast een geweldige nieuwe club vinden, maar eerst duimen voor een plekje onder de lat van het SN Team van het Seizoen!

Wie wordt jouw keeper in het SN Team van het Seizoen?

  • Olij
  • Benítez
  • Unnerstall
  • Wellenreuther
673+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie