Sparta-selectie ‘toe aan vakantie’ na monsterzege

Foto: Sparta-selectie ‘toe aan vakantie’ na monsterzege

Sparta Rotterdam won op zaterdag met maar liefst 0-4 van Vitesse en je kunt niet anders zeggen dan dat de mannen van trainer Maurice Steijn in vorm zijn. Wat dat betreft is het misschien wel jammer dat we straks een lange WK-onderbreking krijgen…

Zou het voor Sparta niet beter zijn als er doorgevoetbald zou worden? Steijn reageert voor de camera van ESPN: “Haha, nee joh We zijn toe aan vakantie. Vooral onze Noorse vrienden (Joshua Kitolano en Tobias Lauritsen, red.), want die zijn meteen doorgegaan na afloop van de Noorse competitie. Vooral voor die mannen is het een uitkomst.”

Het was niet zo dat de Rotterdammers hun tegenstander overliepen in de GelreDome, al viel de score natuurlijk wél hoog uit: “Het scoreverloop viel mooi onze kant op. Het was redelijk in balans en dan zie je dat zo’n bal van Mijnans in de bovenhoek valt. Daarna stond Lauritsen op het punt om gewisseld te worden. Op het moment dat Engels klaar staat, schiet hij de 0-3 binnen. Dat zijn dan momenten dat het de goede kant op valt.”

Strijdlust

Voor captain Adil Auassar is ‘strijdlust’ het toverwoord: “Wij spelen zeker niet elke wedstrijd geweldig, lopen niet zomaar over iemand heen, maar we hebben wel een heel goede basis. En een goede bank. We zijn fit, werken keihard met z’n allen. We zijn echt een team. Dus dat het zo goed gaat, is volgens mij makkelijk te verklaren.”

Zie jij Sparta hoog eindigen?

  • Ik wel
  • Ik niet
91+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie