Snoeiharde kritiek op ‘onfatsoenlijke’ Ten Hag

Foto: Snoeiharde kritiek op ‘onfatsoenlijke’ Ten Hag

Hoewel Erik ten Hag het een stuk beter lijkt te doen dan zijn recentelijke voorgangers bij Manchester United is niet iedereen onder de indruk van de kwaliteiten van de Nederlandse oefenmeester. Volgens talkSPORT-journalist Adrian Durham heeft Ten Hag nog niet op alle vlakken de boel op de rit bij de Engelse grootmacht.

United presteert beter onder Ten Hag

United kent een moeizaam begin van het Premier League-seizoen met een nipte 1-0 overwinning op Wolverhampton Wanderers en een 2-0 nederlaag tegen Tottenham Hotspur. Durham vraagt zich af of United onder Ten Hag op bepaalde vlakken wel vooruitgang boekt. “Op het eerste gezicht doet Erik ten Hag het erg goed. De verbetering is duidelijk zichtbaar bij Manchester United wanneer je het vergelijkt met voor zijn komst”, vertelt Durham bij talkSPORT. “Het seizoen voordat hij kwam, eindigden ze zesde, 35 punten achter Manchester City. Onder Ten Hag eindigden ze vorig seizoen derde, veertien punten achter City.”

Kritiek op spelersmanagement Ten Hag

Toch stipt Durham ook punten aan die volgens hem nog niet goed gaan bij United. “Er is een lijst met bepaalde dingen die niet goed zijn gegaan onder Ten Hag. Hij is er niet in geslaagd om Jadon Sancho beter te maken, hetzelfde geldt voor Antony. Ten Hag heeft David de Gea onfatsoenlijk behandeld en de carrière van Harry Maguire bij Manchester United om zeep geholpen.”

Daarnaast vindt Durham dat Ten Hag het middenveld van United niet goed aan de praat krijgt. “Casemiro ziet er verschrikkelijk uit en met het huidige middenveld is Ten Hag ook bezig om Mason Mount te gronde te richten. Hij heeft blijkbaar geen idee hoe je een middenveld creëert dat goed kan werken in de Premier League. Is Ten Hag eigenlijk wel zo’n goede manager?”

Zie jij Ten Hag dit seizoen volmaken bij United?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
2423+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie