Slecht nieuws voor PSV richting kraker tegen Ajax

Foto: Slecht nieuws voor PSV richting kraker tegen Ajax

Peter Bosz zal tegen Ajax niet met zijn beste elf spelers kunnen spelen. Er zijn verschillende spelers geblesseerd bij PSV. Joey Veerman stond de afgelopen dagen weer op het trainingsveld. De wedstrijd tegen Ajax komt voor hem helaas te vroeg. Voor Bosz en de PSV-fans zal dit een enorme aderlating zijn richting de kraker tegen Ajax.

Veerman niet van de partij tegen Ajax

Joey Veerman ligt er al een aantal weken uit. Zonder hem zakken de prestaties van PSV een beetje in. Afgelopen vrijdag stond de middenvelder op het trainingsveld in Eindhoven, maar een wedstrijd komt echt nog te vroeg. Het Eindhovens Dagblad meldt dat hij nog niet is hersteld van zijn kuitblessure. Op vrijdag werkte hij, apart van de groep, een individueel programma af. De kans dat Veerman De Topper tegen Ajax zou gaan halen was klein, maar het komt zeker onhandig uit voor PSV.

Veerman is namelijk niet de enige met pijntjes. Noa Lang leek weer terug te zijn, maar heeft nu een nieuwe blessure te pakken. De buitenspeler zal er de komende weken uitliggen. Verdediger Armel Bella-Kotchap is ook nog niet fit genoeg voor een wedstrijd en op het middenveld zijn nog een aantal onzekerheden. Ismael Saibairi lijkt weer inzetbaar te zijn tegen Ajax, maar het is de vraag of hij ook van start kan gaan. Malik Tillman ontbrak tegen Almere City, maar lijkt ook weer te kunnen spelen tegen Ajax. Bosz zal een aantal belangrijke knopen door moeten hakken voorafgaand aan het duel tegen de Amsterdammers.

PSV zonder Veerman

Door zijn kuitblessure ontbrak Veerman tot nu toe in vier wedstrijden. Twee wedstrijden daarvan werden gewonnen, maar de andere twee duels pakte minder goed uit voor PSV. Zo was Feyenoord met 1-0 te sterk in de achtste finale van de KNVB Beker en daarna werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. Zonder Veerman kunnen de Eindhovenaren minder gemakkelijk onder de druk van de tegenstander uit voetballen.

Veerman is de belangrijkste speler bij dit PSV

  • Ja, hij is momenteel de onmisbare schakel
  • Nee, hij is belangrijk maar vervangbaar
1270+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie