Sadílek tipt FC Twente: “Messi een goeie speler, of Ronaldo”

Foto: Sadílek tipt FC Twente: “Messi een goeie speler, of Ronaldo”

Als het aan Michal Sadílek ligt, waagt FC Twente eens een poging bij Lionel Messi of Cristiano Ronaldo. Dat zei de Tsjechische middenvelder gekscherend tijdens een speciale persconferentie van de kidsclub in Enschede.

Sadílek weet wel met wie hij graag samen zou willen spelen in Twente

Gevraagd werd welke speler Sadílek graag bij Twente zou willen verwelkomen. “Ik vind Messi een goeie speler, of Ronaldo”, lacht de oud-PSV’er. “Maar ik ben geen Jan Streuer.”

Landgenoot Vaclav Cerny, inmiddels vertrokken naar VfL Wolfsburg, zat naast Sadílek: “Ik moet voor Ronaldo gaan. Het zou mooi zijn als hij zijn carrière hier afsluit. Goed voor de club, denk ik.” De Portugees even bellen wordt echter lastig. “Mijn telefoon is bijna leeg!” Messi wordt ook een lastig verhaal, hij tekende eerder deze maand nog bij Inter Miami in Amerika.

Grote idool

Wie is eigenlijk het grote voorbeeld van Cerny? “Dan komen we uit bij de generatie Messi, Ronaldo natuurlijk. Dus dan kies ik altijd voor Ronaldo. Ik zeg ook altijd mijn vader als mijn idool. Ik zag hem nog eventjes spelen. En vooral hoe die was als mens vond ik heel mooi en zo wilde ik altijd worden. Op voetbal gebied is het Ronaldo en in het algemeen is het mijn papa.”

Eindigt FC Twente komend seizoen in de top-3?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is Al-Nassr de laatste club van Ronaldo?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
93+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie